Chat

Een prachtig magazine dankzij de brandportal van Weemen

Een personeelsmagazine is een uiterst geschikt informatie- en ontmoetingsplatform voor werknemers, dat bovendien flink bijdraagt aan hun betrokkenheid met de organisatie. Voor NTS was het maken van zo’n magazine een behoorlijke uitdaging, daar het personeel verspreid zit over  verschillende vestigingen in Europa en Azië. Het bedrijf had behoefte aan een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee de diverse vestigingen naast het algemene deel ook zelf een lokaal deel kunnen toevoegen en zo een personeelsmagazine op maat maken. Oplossing: de brandportal van Weemen.

Toegepaste expertises Weemen

Brandportal voor maatwerk

De brandportal van Weemen is een online tool, gericht op het centraal beheren, opmaken en bestellen van marketing- en communicatiemiddelen. Via de portal kunnen documenten eenvoudig samengesteld, ontworpen en gedeeld worden met anderen, onder meer met de drukker. Zo kan nu een personeelsmagazine op maat worden samengesteld.

NTS in Eindhoven ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Voor de klanten van NTS spelen wendbaarheid en precisie een essentiële rol, zaken waar NTS in uitblinkt.
Kijk voor meer info op: nts-group.nl.

‘Een prachtig magazine, dankzij de brandportal van Weemen’

De communicatieafdeling zorgt voor de groepsbrede informatie, de diverse werkmaatschappijen vullen zelf een eigen, lokaal katern. De redactie kan kiezen uit ruim twintig paginaontwerpen en beelden selecteren uit de geïntegreerde beeldbank of uit het eigen archief. Weemen verzorgt het drukwerk en de opmaak van het drukwerk in Nederland, de overige bedrijven regelen dit lokaal via het hoge resolutiebestand uit de brandportal.

Co-creatie

Weemen en NTS werkten intensief samen om de ideeën voor het personeelsmagazine te vertalen in richtlijnen voor een bladformule en de vormgeving, plus de ontwikkeling van de online magazine tool. NTS Communications Specialist Dorothy Baijens is erg tevreden met de samenwerking: ‘We hebben samen een prachtig magazine gemaakt waar we trots op mogen zijn. Dat blijkt ook uit de feedback die we krijgen van onze medewerkers. Ik kijk met veel plezier terug op de succesvolle en constructieve samenwerking die ik met name met projectmanager Anke van de Lockant heb gehad.’

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Harr van Lieshout

Accountmanager

T +31 77 399 79 81
E harr@weemen.nl

Meer zoals dit