Promotionele artikelen

Een pen bedrukt met je logo? Passende bedrijfskleding in je huisstijl? Een eindejaarsgeschenk voor je relaties of medewerkers? Of toch liever een giveaway waar je “de blits” mee kunt maken? Bij Weemen bedenken we graag samen met jou een origineel promotieartikel of relatiegeschenk.

Krachtig instrument

Een origineel promotioneel artikel of relatiegeschenk is een uitermate geschikte toevoeging aan je off- en online communicatiemiddelen. Het biedt een stevige ondersteuning voor de herkenbaarheid van je bedrijf, naam of merk. Uit onderzoek blijkt dan ook dat negen van de tien relaties je bedrijf, merk of dienst beter onthouden als ze van jou een passend promotieartikel hebben gekregen. Bij Weemen helpen we je graag om je relaties en klanten te verrassen met iets unieks en blijvends. Zodat je niet vergeten wordt!

 

Partners

Op het vlak van promotionele artikelen werkt Weemen samen met verschillende ervaren partners. Of het nu gaat om relatiegeschenken, textiel of andere vormen van promotionele artikelen, wij verzorgen en bewaken het hele traject voor je. Zodat je ook wat promotionele artikelen betreft geheel ontzorgd bent. Laat je boodschap en logo achter op bijvoorbeeld

  1. Key-cords 
  2. bedrijfskleding
  3. tassen
  4. t-shirts
  5. pennen
  6. paraplu's
  7. ballonnen
  8. Servies

Kijk snel op onze webshop www.weemenpromo.nl

'Wij bedenken graag samen met jou een origineel promotieartikel of relatiegeschenk'

Meer informatie