Drukwerk

Na groot te zijn geworden in het grafische vak heeft Weemen zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een totaalleverancier op het gebied van (online) communicatie. Drukwerk blijft daarbij een van onze core businesses. Van het ontwerpen en opmaken van drukwerk tot en met het realiseren ervan. Zakelijk drukwerk, commercieel drukwerk, gepersonaliseerd drukwerk, verpakkingen, groot formaat drukwerk, huisstijldrukwerk, folders, flyers, brochures, magazines, tijdschriften, presentatiemappen; Weemen is van alle drukwerkmarkten thuis. Inclusief het voorraadbeheer van je drukwerk.

'Al je drukwerk is bij ons in goede, ervaren handen'

Offset drukwerk

Ook in het digitale tijdperk blijft het traditionele drukwerk een belangrijke tak van sport. Bij Weemen produceren we sinds jaar en dag offset drukwerk van de hoogste kwaliteit. Daarbij onderscheiden we ons van de concurrentie op het vlak van de rastertechniek (we gebruiken een zeer fijn raster dat garant staat voor hoogstaande kwaliteit), de kwaliteit van onze drukproeven en de flexibiliteit van onze organisatie. Want ook de beste service hoort bij het Weemen-DNA! Bovendien leveren we het drukwerk geheel naar wens af op locatie en zorgen we desgewenst ook voor de verspreiding ervan. 

Digitaal drukwerk

Digitaal drukken maakt het mogelijk zeer kleine oplagen te drukken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daarbij zijn de levertijden voor digitaal drukwerk extreem kort. Weemen beschikt over zeer hoogwaardige digitale drukwerksystemen van HP Indigo waarbij de drukkwaliteit niet te onderscheiden is van offset drukwerk. Een ander groot voordeel van digitaal drukwerk is de mogelijkheid tot personaliseren. Dat betekent dat we bij elke afdruk andere content kunnen hanteren.

Afwerking

Geen half werk, dat is ons motto. Weemen onderscheidt zich van veel concurrenten door de complete afwerking van je drukwerk in eigen huis te verzorgen. Zo kunnen we niet alleen bijzondere producties maken, maar ook de kwaliteit ervan waarborgen. Denk daarbij aan:

  • Vouwen (voor folders maar ook zigzag)
  • Brocheren voor brochures
  • Lijmen van
  • Spot UV lakken of pregen voor een speciale afwerking van het drukwerk
  • Stansen voor een bijzonder formaat
  • Mat of glanzend lamineren

Meer informatie