Printwerk (Repro)

Digitaal printwerk

Naast offset- en digitaal drukwerk is Weemen ook uiterst bedreven in digitaal printwerk, ook wel repro genaamd. Daarvoor hebben we de beste apparatuur en hulpmiddelen in huis.

Weemen is maximaal uitgerust om hoogwaardig digitaal printwerk af te leveren. Zo beschikken we over professionele digitale print-apparatuur van Xerox. Deze apparatuur is uitermate geschikt voor het printen van bijvoorbeeld brieven, handleidingen, informatieboekjes en visitekaartjes, maar ook voor XXL printopdrachten en het op groot formaat plotten. Omdat we onze productie geheel geautomatiseerd hebben, kunnen wij ons digitale printwerk bovendien uiterst scherp aanbieden. Daarbij zijn ook de levertijden nog eens extreem kort.

'Voor al je digitale printwerk hebben we de beste apparatuur in huis'

Professionele printers

Het grote verschil tussen digitaal drukken en digitaal printen is dat we bij digitaal drukwerk gebruik maken van echte drukinkt en een rastertechniek. Bij het digitaal printen vervangen we de inkt door een toner. Eigenlijk gebruiken we printers zoals je die in elke kantooromgeving tegenkomt. Met het verschil dat onze printers veel professioneler zijn en uitgerust met veel afwerkingsmogelijkheden. Ook bij digitaal printen geldt dat het mogelijk is om zeer kleine oplagen te drukken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Personaliseren

Net als in het geval van digitaal drukwerk is een ander groot voordeel van digitaal printwerk de mogelijkheid tot personaliseren. Dat betekent dat we bij elke afdruk andere content kunnen hanteren. Bij digitaal drukken en printen kun je namelijk verschillende afbeeldingen gebruiken voor verschillende doelgroepen of de adresgegevens van de ontvanger direct mee drukken. Dat zorgt voor ultiem maatwerk. Omdat de opstarttijden kort zijn, zijn er daarbij bijna geen opstartkosten. Deze “short run jobs” kunnen we dan ook uiterst scherp aanbieden.

Afwerking

Geen half werk, dat is ons motto. Weemen onderscheidt zich van veel concurrenten door de complete afwerking van je printwerk in eigen huis te verzorgen. Zo kunnen we niet alleen bijzondere producties maken, maar ook de kwaliteit ervan waarborgen.

 

Mailings

Ook mailings kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Daarvoor beschikt Weemen over een eigen, professionele verzendafdeling. Van het adresseren en het couverteren tot en met het sealen en verzenden via de verspreider, Weemen ontzorgt je compleet.

Meer informatie