Weemen maakt voor Vitalis WoonZorg Groep een huisstijlmanager op maat

Een belangrijke tool binnen de prettige samenwerking tussen Weemen en Vitalis WoonZorg Groep is een voor Vitalis op maat gemaakte huisstijlmanager.  “Onze prettige samenwerking als afdeling inkoop en communicatie met Weemen dateert van een jaar of acht geleden”, vertelt Vitalis-inkoopadviseur Michael Gemmink. “Weemen maakte destijds al ons kwartaalmagazine Vitalis nXt. We kregen steeds meer behoefte aan een drukker waarmee we een langdurige samenwerking aan konden gaan, dus lieten we in 2017 enkele drukkers pitchen. Weemen kwam als beste uit de bus. Ze verzorgen nu ons huisstijldrukwerk, folders, brochures, promotiemateriaal en relatiegeschenken. Bovendien maakten ze voor ons een huisstijlmanager op maat.”

Toegepaste expertises Weemen

Huisstijlmanager

Een belangrijke tool binnen de samenwerking is de online huisstijlmanager van Weemen. “Deze huisstijlmanager heeft Weemen voor ons op maat gemaakt”, zegt Michael Gemmink. “Het is een brand management systeem voor het beheren, opmaken en bestellen van al onze marketingcommunicatiemiddelen. Via de zogenaamde OCI-integratie is deze huisstijlmanager direct gekoppeld met ons inkoopsysteem. Het inloggen en het aanmaken van inkoopnummers gebeurt volledig automatisch. Het biedt ons optimaal gemak in het beheer en in de administratie. Onze bestellingen worden elke woensdag keurig netjes door Weemen afgeleverd op onze twaalf locaties. Tegelijk zorgt Weemen voor het voorraadbeheer, op momenten dat we maar een klein deel nodig hebben.”

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep biedt oplossingen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in alle fases van het ouder worden, in Eindhoven en Heerlen. Naast gezondheid is er speciale aandacht voor de beleving en mentale fitheid van haar bewoners en aan het samen creëren van zoveel mogelijk geluksmomenten. De bewoners doen ertoe, doen zoveel mogelijk mee en zoveel mogelijk zelf. En dat geldt ook voor de medewerkers en vrijwilligers. In kleine teams doen zij wat nodig is, zodat bewoners gelukkig oud kunnen zijn. Van wijkzorg tot en met intensieve zorg, revalidatie, specialistische behandelingen en een breed aanbod van welzijn. vitalisgroep.nl

“Bij Weemen zijn ze altijd met hun tijd meegegaan”

Voorraadbeheer en warehousing

Michael: “Wat werken met Weemen ook zo prettig maakt is het feit dat je het beheer van je artikelen aan hen kunt overlaten. Ze zorgen niet alleen voor de productie van je middelen, maar slaan ze desgewenst ook op in hun geconditioneerd magazijn. Dat betekent dat Weemen al je drukwerk en promotiemateriaal op voorraad houdt en dat je deze producten op afroep kunt bestellen en laten bezorgen op de gewenste locatie. Je hoeft dan ook niet direct meer grote bestellingen te plaatsen, maar bestelt gewoon datgene wat je op dat moment nodig hebt. Een mooi stuk maatwerk én ontzorging!”

Waarom Weemen?

“De reden dat we voor Weemen kozen, is het feit dat ze altijd met hun tijd zijn meegegaan. Een modern, fris en innovatief bedrijf. Tel daar onze positieve ervaringen uit het verleden bij op en de keuze is duidelijk. Ook de persoonlijke benadering vind ik fantastisch. Gedurende de coronatijd was Weemen erg behulpzaam en begaan met ons. Ze ondersteunden ons, maakten kosteloos banners voor ons en bekommerden zich om de eenzaamheid van onze ouderen. Zo konden familieleden hen gepersonaliseerde placemats en kalenders toesturen. Vandaag nog prees mijn collega de samenwerking met Maarten en Carolien. Dat zegt genoeg. Als het aan mij ligt, blijven we nog lang samenwerken.”

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Carolien van der Steen

M +31 413 72 91 52
E carolien@weemen.nl

Meer zoals dit