Ons verhaal

‘We zijn ervan overtuigd dat we samen tot de beste resultaten komen'

Samen voor resultaat (visie)

Als Weemen willen we een belangrijke samenwerkingspartner zijn voor onze relaties op het vlak van web, print en promo en hen zo ontzorgen in de totale bedrijfscommunicatie. Daarbij werken we aan een sterke organisatie, gebouwd op een fundament van duurzame relaties met klanten, partners én medewerkers. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen tot de beste resultaten komen.

Persoonlijk en vernieuwend (missie)

Om duurzame samenwerkingen te realiseren werken we op een persoonlijke en betrokken manier samen met onze relaties. Dat vertaalt zich in korte lijnen, snel schakelen en denken in oplossingen op maat. Daarbij staan innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal in ons ondernemersbeleid, zodat we onszelf continu kunnen blijven ontwikkelen en vernieuwen.

‘Met sommige partners co-creëren we bij projecten voor onze relaties’

Co-creatie met partners

Weemen werkt regelmatig samen met een vaste groep partners, ook wel ‘preferred suppliers’ genoemd. Deze partners leveren ons halffabricaten als papier en inkt, maar ook eindproducten als promotionele artikelen en binnen- en buitenreclame.

Ook co-creëren we met sommige partners bij projecten voor onze relaties. Tot die partners behoren communicatiebureaus, tekstschrijvers, fotografen, (online) marketeers, boekbinders en drukwerkverspreiders.

Actueel