Over Weemen

Onze organisatie

We hebben als bedrijf in de afgelopen jaren grote veranderingen doorlopen en ons meer en meer geprofessionaliseerd. Maar in ons hart en onze werkwijze zijn we nog steeds het familiebedrijf van weleer.

Lees meer

Ons verhaal

Als Weemen willen we een belangrijke samenwerkingspartner zijn voor onze relaties op het vlak van web, print en promo en hen zo ontzorgen in de totale bedrijfscommunicatie.

Lees meer

Ons team

Al onze medewerkers hebben een degelijke opleiding genoten en zijn ervaren op hun vakgebied. Bovendien zijn het mensen die relatiegericht en praktisch ingesteld zijn. Iedereen die met ze gewerkt heeft, zal dat beamen.

Lees meer

'Onze 60 enthousiaste en bevlogen professionals zijn relatiegericht en praktisch ingesteld'

Duurzaamheid

Bij Weemen staat duurzaamheid voorop. Zo steken we veel energie in het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Maar minstens zo belangrijk vinden we het aangaan van een duurzame verbintenis met het milieu en de wereld om ons heen.

Lees meer

Werken bij Weemen

Werken bij Weemen is prettig werken met fijne collega’s. Op een plek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar we veel waarde hechten aan een gezonde bedrijfscultuur en een langdurige samenwerking, net als met onze relaties.

Bekijk onze vacatures

Actueel