Huisstijlmanager

Huisstijlmanager

Een belangrijke innovatieve oplossing van Weemen is onze grensverleggende Huisstijlmanager®. De Huisstijlmanager is een gebruiksvriendelijk brand management systeem op maat, waarmee je het inkopen, beheren, opmaken én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen voortaan op één plek kan doen. De Huisstijlmanager maakt het mogelijk al je middelen centraal te beheren en decentraal te laten bestellen. Tegelijk waarborg je de huisstijlregels van je organisatie optimaal en zorg je voor een consistente huisstijl én een sterk, onderscheidend merk. Bij Huisstijlmanager maken we je werk gemakkelijker en aangenamer. Efficiënter en overzichtelijker. Én besparen we je ook nog eens tijd en geld. 

'Beheer en organiseer al je marketing- en communicatiemiddelen centraal met de Huisstijlmanager'

Web-to-publish

Stel je voor: je maakt een nieuwsbrief op binnen de vastgestelde templates, laat het resultaat drukken (web-to-print) en tegelijk laat je deze nieuwsbrief publiceren op de website. Of je maakt een advertentie op die vervolgens als JPG te downloaden is (web-to-publish). Het wordt allemaal mogelijk met de inzet van de Huisstijlmanager. Jij kiest wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

 

Templates 

In de Huisstijlmanager kun je talloze templates opnemen. Denk bijvoorbeeld aan een poster, nieuwsbrief, uitnodiging, presentatie of een banner voor gebruik op de social media. Jij levert je grafisch ontwerp bij ons aan, wij bouwen er een template van in de Huisstijlmanager. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons het grafisch ontwerp te laten maken en dat vervolgens in jullie huisstijl door ons in te laten bouwen in de Huisstijlmanager. Bovendien kun je een mediabank toevoegen, zodat iedereen beelden, video’s, logo’s of Word sjablonen kan selecteren en uploaden die hij of zij nodig heeft.

Online opmaken

Iedere medewerker van je organisatie kan vanaf elke plek en op elk moment real-time zijn gewenste product of middel opmaken. Door de real-time functie worden jouw aanpassingen in de template direct verwerkt en is het resultaat meteen zichtbaar.

Mediabank

De mediabank is een digital asset management-oplossing (DAM). DAM is een manier om alle belangrijke digitale bestanden van je organisatie centraal en veilig op te slaan, te beheren en te organiseren. De documenten die in de mediabank staan kun je in de door jou vastgelegde formaten downloaden. Het is ook mogelijk om je huisstijlhandboek, logo’s, video’s en Word-sjablonen digitaal beschikbaar te stellen.

 

Training

Werken met een Huisstijlmanager is handig en bespaart je veel tijd en kosten. Je moet er alleen even mee leren omgaan. Daarom verzorgt Weemen ook trainingen aan je medewerkers, zodat ze snel aan de slag kunnen!

Meer informatie