Chat

Huisstijlmanager

Een belangrijke innovatie van Weemen is onze grensverleggende huisstijlmanager. De huisstijlmanager (of brandportal) is een op maat gemaakte online webshop voor al je marketingcommunicatie en inkoopmiddelen in één. De huisstijlmanager maakt het mogelijk al je middelen centraal te beheren en decentraal te laten bestellen. Tegelijk waarborg je de huisstijlregels van je organisatie optimaal. Om nog maar te zwijgen van de kosten die je bespaart, want met minder mensen doe je meer!

 

'Beheer en organiseer al je marketing- en communicatiemiddelen centraal met de huisstijlmanager'

Web-to-publish

Stel je voor: je maakt een nieuwsbrief op binnen de vastgestelde templates, laat het resultaat drukken (web-to-print) en tegelijk laat je deze nieuwsbrief publiceren op de website. Of je maakt een advertentie op die vervolgens als PDF te downloaden is (web-to-publish). Het wordt allemaal mogelijk met de inzet van de huisstijlmanager. Jij kiest wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

 

Templates en beeldenbank

In de huisstijlmanager kun je talloze templates opnemen. Denk aan templates voor het produceren van een visitekaartje, een nieuwsbrief, uitnodiging, presentatie of brochure, maar ook voor gebruik op social media. Weemen ontwerpt al deze templates in de juiste huisstijl. Bovendien kun je een beeldenbank toevoegen, zodat iedereen de beelden kan selecteren en uploaden die hij nodig heeft.

Campagnes

Ook is het mogelijk in de huisstijlmanager (tijdelijk) campagne-matige materialen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstactie, of een zomeractie gekoppeld aan aanbiedingen. Deze materialen staan dan online voor gebruik, zolang de campagne duurt.

 

Repromodule

Snelheid en gemak: dat biedt de repromodule die binnen je huisstijlmanager beschikbaar is. Je uploadt zelf de bestanden die je op een bepaald moment nodig hebt, waarna we bij Weemen zorgen dat deze op onze of op je eigen repro worden verwerkt.

 

Training

Werken met een huisstijlmanager is handig en bespaart je tijd en een hoop kosten. Je moet er alleen even mee leren omgaan. Daarom verzorgt Weemen ook trainingen aan je medewerkers, zodat ze snel aan de slag kunnen!

Meer informatie