Weemen totaalleverancier voor Kingspan Unidek

Voor Kingspan Unidek is Weemen meer en meer totaalleverancier. Zo verzorgen we nu ook de vormgeving en opmaak van hun middelen.

Toegepaste expertises Weemen

Vormgeving

Voor Kingspan Unidek wordt Weemen meer en meer totaalleverancier, vertelt Marketing Manager Bram Geurts: “Op veel vlakken werken we samen, dat breidt zich steeds verder uit. Zo verzorgt Weemen nu ook een groot deel van de vormgeving en opmaak van onze middelen. Kleinere aanpassingen doen we zelf in eigen huis, maar echt grote klussen, zoals het vormgeven en opmaken van nieuwe brochures, leggen we voortaan bij Weemen neer. Het is ook handig om bij één partij diverse werkzaamheden onder te kunnen brengen.”

“Onze samenwerking breidt zich op steeds meer vlakken uit”

Online Bestelportal

Weemen verzorgt voor Kingspan Unidek drukwerk, brochures, stationary items, relatiegeschenken, direct mailings, signing (o.a. vlaggen en banieren), kortom: nagenoeg alles waar een logo op kan. Bram: “We maken sinds vorig jaar ook gebruik van de bestelportal van Weemen voor onze stationary, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Deze portal wordt door Weemen ingericht en maakt het voor ons heel eenvoudig om snel bestellingen te kunnen plaatsen en visitekaartjes op te maken. Snelheid én gemak! Al onze middelen staan er overzichtelijk op een rij. Doordat we bovendien via een template zelf onze visitekaartjes kunnen opmaken, hebben we geen opmaakkosten meer.” 

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Oplossingen die een actieve bijdrage leveren aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieu-effecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. Kingspan is wereldwijd leider op het vlak van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen. kingspanunidek.nl.  

Waarom Weemen?

“Vanuit mijn vorige werkgever deed ik al zaken met Weemen in Druten”, vertelt Bram. “Dat was altijd een heel prettige persoonlijke manier van zaken doen, je wist precies wat je aan elkaar had. Vanuit die positieve ervaring ben ik ook nu weer bij Weemen terecht gekomen. Kingspan Unidek deed in het verleden al zaken met Drukkerij Vos in Gemert en die zijn uiteindelijk door Weemen overgenomen. Dus er lag al een relatie vanuit het verleden. Eén die we nu weer nieuw leven hebben ingeblazen.” 

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Carolien van der Steen

M +31 413 72 91 52
E carolien@weemen.nl

Meer zoals dit