Communicatieadvies en begeleiding

Weemen is niet alleen totaalleverancier, maar ook "totaalontzorger". We streven naar duurzame betrekkingen met onze relaties en besteden veel zorg aan een gedegen advies en een goede begeleiding als vaste onderdelen van een traject. Zodat je bij ons van a tot z ontzorgd bent.

 

Advisering in web, print en promo

Weemen adviseert je in het toepassen van de juiste on- en offline communicatiemiddelen. Je website, gecombineerd met drukwerk en promotionele artikelen ter ondersteuning van je imago. We zorgen dat alle onderdelen maximaal op elkaar zijn afgestemd en begeleiden en bewaken je totale huisstijl. Kortom: Weemen adviseert je in web, print en promo!

'Weemen adviseert je in het toepassen van de juiste on- en offline communicatiemiddelen'

Een plan van aanpak

Elk traject, of het nu gaat om een eenvoudige drukwerkklus of een uitgebreide imagocampagne, heeft baat bij een goede basis. Daarom beginnen we altijd met een gedegen en gericht plan van aanpak. Wie wil je bereiken? Hoe luidt de boodschap en via welke kanalen gaan we de boodschap zo effectief mogelijk verspreiden? Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe ze een opdracht aan moeten vliegen. Niet alleen door je optimaal te adviseren, maar ook door een strakke begeleiding gedurende het hele traject.

Concept en tekst

Mocht je op zoek zijn naar een aansprekend concept, mooie beelden of pakkende teksten, ook op die vlakken kunnen wij je desgewenst maximaal adviseren en ontzorgen. Daarvoor werken we samen met tekstschrijvers, fotografen en art directors, die graag met je meedenken.

Meer informatie