Websites

Je website is bij Weemen in goede handen. Van advies en (interactie) ontwerp tot technische realisatie, van vormgeving en onderhoud tot koppeling aan de social media, wij hebben alle experts in huis die van je website een waardevolle en succesvolle marketing- en communicatietool maken.

 

Advies

Een goede website begint met gedegen, professioneel advies. Weemen adviseert en helpt je bij het verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van je website. Uiteraard op basis van de ideeën en doelstellingen die je zelf hebt. Of dat nu het kweken van naamsbekendheid is of het verhogen van je omzet, we zorgen dat je alles uit je website haalt wat mogelijk is.

'Onze experts maken van je website een waardevolle en succesvolle marketing- en communicatietool'

Boomstructuur en interactie-ontwerp

Een effectieve website is niet alleen een kwestie van een duidelijke boomstructuur en weten wat er op komt te staan. Tegelijk is het belangrijk dat de wisselwerking tussen mens en systeem optimaal is. In ons interactie-ontwerp laten we zien hoe die interactie tussen bezoeker en website zal verlopen.

 

Vormgeving

Is het eenmaal duidelijk voor welk prototype website je kiest, dan wordt het zaak om de website aan te kleden. Een goede, mooie grafische vormgeving biedt duidelijkheid en overzicht, maar zorgt er ook voor dat de bezoeker je website niet direct links laat liggen. Uiteraard houden we rekening met jouw huisstijl en doen we voorstellen voor gepaste fotografie.

Bouw

Weemen draagt zorg voor de complete technische realisatie van je website, inclusief het bijbehorende gebruiksvriendelijke content management systeem (Yelloobox CMS). Met dit systeem kun je de website gemakkelijk onderhouden. Denk daarbij aan:

  • Zelf aanmaken van menu en pagina
  • Uploaden en bewerken van fotomateriaal
  • Plaatsen van referenties en projecten
  • Plaatsen van nieuws
  • Beheren van producten en diensten

Content

Weemen verzorgt desgewenst alle mogelijke content van je website. Teksten, fotografie, video, we zijn van alle markten thuis. Goede content van de website is van belang voor zowel de vindbaarheid als de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling naar de doelgroep.

 

Onderhoud

Wij ontzorgen je graag bij alle onderhoudswerkzaamheden aan je website. Technisch, maar ook inhoudelijk. Zodat je zelfs het beheren van je content met een gerust hart kunt uitbesteden. Weemen regelt dan de content en plaatsingen, terwijl jij je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken van het bedrijf.

SEO

Natuurlijk is het zaak dat jouw website goed wordt gevonden op internet. Weemen helpt je bij het creëren van een maximale zoekmachine-optimalisatie. Daarbij genereren we de statistieken die het succes van je website in beeld brengen. We adviseren en realiseren verbeteringen en bespreken samen met jou de wensen en vorderingen.

Meer informatie