Signing

Weemen gaat ver als het om visuele communicatie gaat. Omdat we weten hoe belangrijk het is om je boodschap te communiceren of je bedrijf te etaleren. Onder "signing" vallen allerlei producten die zich richten op de visuele communicatie. Je kunt er je logo, boodschap of slogan op kwijt. Zo is signing een ultieme manier om je organisatie in de kijker te spelen. Of om je boodschap of campagne mee te ondersteunen.

Signing producten

 1. autobelettering
 2. pandbelettering
 3. zeildoeken
 4. banners
 5. vlaggen
 6. spandoeken
 7. roll-up banners
 8. beurswanden
 9. lichtreclames
 10. reclamezuilen
 11. wandbekleding
 12. raamfolies
 13. magneetplaten
 14. Etcetera

Signing en montage

Bij Weemen zijn we optimaal uitgerust om alle vormen van signing voor je te vervaardigen én te monteren. Zo beschikken we over een compleet ingerichte signing afdeling met diverse HP (snij)plotters. Daarmee kunnen we groot- als kleinformaat prints op papier, vinyl of zelfklevend materiaal produceren. Met deze plotters kunnen we zeil- en canvasdoeken maken, stickers in allerlei mogelijke vormen maar ook de belettering voor je bedrijfswagens. Bovendien hebben we een vlakbedprinter in huis, waarmee we de mogelijkheid hebben om rechtstreeks op grootformaat verschillende harde en flexibele materialen te beprinten. Denk hierbij aan hout, acryl, canvas, aluminium en kunststoffen. 

 

100% eco

Onze producten worden met uiterste aandacht voor het milieu vervaardigd. Zo heeft Weemen heel bewust gekozen voor de HP latex grootformaat plotter. Deze plotter print namelijk op 100% milieuvriendelijke basis.

'Wij zorgen voor signing producten die je boodschap en bedrijf optimaal communiceren en etaleren'

Ontzorgen

Maximale ontzorging van onze relaties, daar blijft Weemen zich sterk voor maken. Kunnen we sommige signing producten niet zelf maken, dan hebben we altijd nog partners die ervoor zorgen dat we aan je aanvragen kunnen voldoen. Dus ook voor specifieke wensen kun je bij ons terecht. Onze grafische ontwerpers maken een passend ontwerp voor je, terwijl onze accountmanagers je ontzorgen bij de productie en coördinatie. Zo heb je er geen omkijken naar! 

Meer informatie