NRG-Office maakt volop gebruik van de Huisstijlmanager!

NRG-Office werkt sinds een aantal maanden met de Huisstijlmanager. Communicatieadviseur Lotte Thielen: “Het is ideaal dat we nu zelf eenvoudig en snel allerlei communicatiemiddelen kunnen opmaken en dat deze met één druk op de knop gedrukt worden.”
 

Toegepaste expertises Weemen

Beeldbank

In de afgelopen jaren groeide NRG-Office flink. Daardoor ontstond bij de recruitmentspecialist en detacheerder van Supply Chain professionals binnen de voedsel- en maakindustrie de vraag: hoe zorg je dat alle communicatie-uitingen er volgens eenzelfde herkenbare manier uitzien? En door íedereen in de organisatie gemaakt kunnen worden, dus niet alleen door degenen die oog hebben voor beeld, vormgeving en tekst?” 

“Een deel van het team van NRG-Office werkt sinds kort met de Huisstijlmanager. Hierdoor beschikken we nu over een beeldbank waar medewerkers van de vier verschillende locaties, uit kunnen putten”, aldus Lotte, communicatieadviseur bij NRG-Office. “Bovendien kunnen we zelf eenvoudig posters, uitnodigingen, banners en dat soort zaken opmaken. En via de Huisstijlmanager is het drukwerk vervolgens gemakkelijk te bestellen.”

Visitekaartje

Ook de cv’s van onze interim collega’s kregen een upgrade. Lotte: “Onze cv’s zijn het eerste wat onze opdrachtgevers zien wanneer we een professional voorstellen. Hoe je het ook wendt of keert: de uitstraling van zo'n document doet ertoe. Het is ons visitekaartje, de manier waarop wij onze professional presenteren. Die moet net zo goed zijn als onze mensen. En daarom zochten we naar een gebruiksvriendelijke manier om de cv’s op te maken. Eerst deden we dat in Word, maar dat bleek met verspringende tekst en steeds wisselende lettertypes niet het juiste middel. De Huisstijlmanager biedt uitkomst. Aan de ene kant voer je de platte tekst in en het systeem maakt er een mooi opgemaakt document van.”

 

Merk vertalen

Via een collega die eerder stage liep bij Weemen, de initiatiefnemer van de Huisstijlmanager, en dankzij een online campagne op LinkedIn, kwam NRG-Office bij de Huisstijlmanager. Lotte: “We hebben ook contact gehad met soortgelijke partijen, maar daar werden we niet warm van. Bij de Huisstijlmanager hadden we wel het goede gevoel. Maartje Toonen heeft onze ontwerpen omgezet naar InDesign, maar ze heeft ons ook enorm geholpen bij het effectief vertalen van ons merk naar diverse uitingen. Chantal Hermsen heeft vervolgens het hele portal ingericht, zodat alles klopt.”

"Bij de Huisstijlmanager hadden we wel het goede gevoel."

Samenwerking

De samenwerking verloopt erg goed, aldus Lotte. “Ik kom oorspronkelijk uit Venray en de Limburgse/Brabantse mentaliteit ligt mij gewoon. Bij Huisstijlmanager doen ze niet aan poespas. Het systeem moet gewoon werken. En als het niet linksom kan, dan doen ze het rechtsom. Dát in combinatie met dat ze via Weemen de middelen ook in eigen huis kunnen produceren, is voor ons echt goud. Het afgeleverde werk ziet er allemaal perfect uit.”

 

NRG-Office

NRG-Office is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van professionals in Supply Chain binnen de Food en Industry. Het bedrijf met vestigingen in Nijmegen, Amsterdam, Zwolle en Breda maakt zich sterk om de voedselproductie en maakindustrie naar een hoger niveau te tillen. Dat doet ze door op alle functieniveaus de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen, haar netwerk te delen en als gedegen adviespartner te fungeren voor elk personeelsvraagstuk. Lotte: “Onze bedrijfsnaam spreken wij uit als energy. Want dat is wat we brengen: de energie en motivatie om het verschil te maken in processen en tussen mensen.”

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Judith van der Linden

T +31 485 33 66 15
E judith@weemen.nl

Gideon Zonnenberg

M +31 6 12 99 26 16
E gideon@weemen.nl

Meer zoals dit