Duurzaam ondernemen

‘Alles wat we vandaag doen, heeft zijn uitwerking op morgen’

Bij Weemen staat duurzaam ondernemen voorop. We steken veel energie in het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Maar minstens zo belangrijk vinden we het aangaan van een duurzame verbintenis met het milieu en de wereld om ons heen. We vinden dat iedereen recht heeft op een gezonde en fijne toekomst en proberen daar optimaal aan bij te dragen. Want alles wat we vandaag doen, heeft zijn uitwerking op morgen.

Milieuzorg

Op het gebied van milieu zijn we ook door SCGM gecertificeerd op basis van de normen van ISO 14001.

Kwaliteitszorg

Weemen heeft een kwaliteitsmanagementsysteem dat SCGM is gecertificeerd op basis van de normen van ISO 9001.

Kijk voor meer informatie op: www.scgm.nl

Officieel is alleen onze hoofdvestiging in Haps ISO-gecertificeerd. Maar aangezien we veel waarde hechten aan kwaliteit en omgang met het milieu, werken wij ook op onze andere vestigingen in Uden, Nijmegen en Venlo conform de ISO-normen. Dat doen we door middel van interne audits.

FSC®-certificering voor papier

Weemen werkt met het FSC-keurmerk. Zo weten wij en jij zeker dat al onze grondstoffen voor het papier afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. We leveren niet alleen onze producten conform de FSC-normen, maar zijn ook FSC-gecertificeerd (certificaatcode SKH-COC-000640). Licentiecode FSC-C020257

 

 

Initiatief ‘Verzacht Eenzaamheid’

Tijdens de Coronacrisis waren wij gestart met het initiatief ‘Verzacht Eenzaamheid’. Via een speciaal ingerichte website konden familieleden voor hun naasten in zorginstellingen gratis een eigen gepersonaliseerde placemat ontwerpen. Compleet met foto’s én een persoonlijke boodschap. Wij zorgden voor de productie van de placemats en fotokaarten én de verzending ervan naar de betreffende zorginstelling. En dat deden we geheel belangeloos. 

We hebben meer dan 25.000 gepersonaliseerde placemats geleverd bij zo'n 70 zorginstellingen. Het initiatief werd enorm gewaardeerd. 

Het initiatief leverden daarnaast ook € 6.500,- op voor goede doelen!

Actueel