Afwerking

Weemen verzorgt ook de complete afwerking van je drukwerk en printwerk in eigen huis. Zo kunnen we niet alleen bijzondere producties verzorgen, maar tegelijk ook de kwaliteit ervan maximaal waarborgen.
 

Binderij

Weemen beschikt over een zeer complete binderij. Hier verwerken we het gedrukte of geprinte materiaal tot een keurig eindproduct. Naargelang je wensen zorgen we ook voor het

  • brocheren van je boekjes
  • vouwen van je folders
  • maken van bloks
  • lijmen van doordruksets

Verder kunnen we boor- of ponsgaten aanbrengen, waarmee het mogelijk is papier in een 2-rings- of 4-ringsband op te bergen.

'Wij verzorgen de complete afwerking en veredeling van je druk- en printwerk in eigen huis.'

Veredeling

Ook nagenoeg alle speciale nabewerking, ofwel “veredeling”, doen we in eigen huis. Denk aan het pregen van drukwerk, waarbij we een reliëf in het papier aanbrengen. Of het voorzien van drukwerk van een mat of glanzend laminaat en het aanbrengen van spot-uv lak, waarbij we enkele plekken op het drukwerk (zoals foto’s of logo’s) voorzien van een transparante lak. Daardoor krijgt je drukwerk een exclusieve uitstraling.

 

Alles in eigen huis

Ook de complete afwerking en veredeling van je druk- en printwerk is bij Weemen dus in goede, professionele handen. Door alle processen in eigen huis te doen en niet afhankelijk te zijn van externe leveranciers, kunnen we de kwaliteit van onze producten continu waarborgen. Bovendien realiseren we op deze manier een zeer snelle doorlooptijd en daarmee veel kortere levertijden. Het resulteert in een maximale ontzorging van onze relaties.

Meer informatie