Werken bij Weemen

Werken bij Weemen is prettig werken met fijne collega’s. Op een plek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar we veel waarde hechten aan een gezonde bedrijfscultuur en een langdurige samenwerking, net als met onze relaties. Uiteraard mag je ons ook een open sollicitatie sturen.

VACATURE - (JUNIOR) ACCOUNTMANAGER

 

“Wil jij samen met onze relaties tot de beste resultaten komen?”

 

Vind jij het leuk om onze relaties te adviseren en hen maximaal te ontzorgen op gebied van hun bedrijfscommunicatie? En wil je werken in een hecht en bloeiend familiebedrijf? Dan past deze functie als junior accountmanager perfect bij jou! 

Bekijk de vacature

Weemen zoekt enthousiaste stagiair HBO Bedrijfskunde!

Doe jij de opleiding (technische) bedrijfskunde of een aanverwante opleiding en ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage bij een leuk familiebedrijf? Heb jij interesse in de onderwerpen Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM)? En durf jij het aan om samen met ons Weemen in dit vakgebied naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken we jou!

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting (technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar en zit in het derde of vierde leerjaar;
  • Je gaat proactief te werk;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen waarmee je draagvlak bij de medewerkers weet te verkrijgen;
  • Zo spoedig mogelijk beschikbaar voor een termijn van circa 5 maanden ;
  • Je bent enthousiast en kritisch; • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Je kunt goed zelfstandig te werk gaan.

Heb jij interesse of wil je aanvullende informatie over deze vacature? Stuur dan nu je motivatie met CV naar Marloes Kromhout, pz@weemen.nl o.v.v. Stage HBO Bedrijfskunde

Actueel