Werken bij Weemen

Werken bij Weemen is prettig werken met fijne collega’s. Op een plek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar we veel waarde hechten aan een gezonde bedrijfscultuur en een langdurige samenwerking, net als met onze relaties. Momenteel hebben we één openstaande vacature. Uiteraard mag je ons ook een open sollicitatie sturen.

Vacature: Creator & Innovator

Deze bijzondere, niet alledaagse full time functie richt zich op de gebieden Brandportal, Grafische Vormgeving en ICT. Je bent de spil in de organisatie als het gaat om vraagstukken rondom de nieuwste innovaties op het gebied van Brandportals en E-commerce. Enerzijds werk je in een team samen om onze innovatieve Brandportals verder door te ontwikkelen en anderzijds werk je zelfstandig of in een team aan creatieve vormgevingsprojecten.

Bekijk de vacature

Kom jij onze binderij versterken?

 

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke kracht in onze binderij in Gemert. Het gaat hierbij vooral om handwerkzaamheden, zoals het verwerken van kalenders. De functie kan full time of deeltijd (minimaal 16 uur) worden ingevuld voor de periode van 3 tot 4 maanden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 13 september een mail met je motivatie en je gegevens naar Maarten Weemen, maarten@weemen.nl.

 

Actueel