Onze organisatie

Een bloeiend familiebedrijf

We hebben als bedrijf in de afgelopen jaren grote veranderingen doorlopen en ons meer en meer geprofessionaliseerd. Maar in ons hart en onze werkwijze zijn we nog steeds het familiebedrijf van weleer. Dat betekent dat we continu als een trouwe huisvriend over je schouders meekijken en je maximaal proberen te ontzorgen. We adviseren, sturen bij als dat gewenst is en staan altijd klaar met de beste oplossingen op maat. Oplossingsgericht, praktisch en snel schakelen: Dat is Weemen ten voeten uit, al ruim veertig jaar lang.

Vier vestigingen, één organisatie

Weemen opereert vanuit vier vestigingen: Haps, Uden, Nijmegen en Venlo. Vanuit deze vestigingen ontzorgen wij onze relaties in binnen- en buitenland. Voor onze 60 ervaren specialisten telt niet alleen het beste resultaat, maar ook de weg ernaartoe. Hierbij hebben we de co-creatie met onze partners hoog in het vaandel staan.

Historie Weemen

De geschiedenis van Weemen voert terug naar 1974 als Tiny en Ria Weemen Drukkerij Weemen starten. De start van de drukkerij begon letterlijk in een schuurtje achter het huis in het Brabantse Haps. Met vakmanschap, hard werken, een hoge mate van klantgerichtheid en bijzondere service is Weemen in al die jaren gestaag gegroeid. In 2010 namen de zoons Maarten en Twan Weemen het bedrijf over van hun ouders. In 2012 werd Weemen uitgeroepen tot beste familiebedrijf van Nederland!

Mantelzorgvriendelijke organisatie

Ontzorgen, verzorgen, goede zorg: er voor elkaar zijn is iets dat bij Weemen vanzelfsprekend is. Onze medewerkers zijn immers mensen met passie en hart voor de zaak. Die altijd en overal het onderste uit de kan halen. Voor 'de zaak', voor onze relaties. Daarom vinden we dat ook zij de beste zorg verdienen. Zo hebben we voor onze medewerkers een mantelzorgvriendelijke organisatie ingericht. Zodat ze onder optimale omstandigheden kunnen werken aan de beste resultaten!

Actueel