Vormgeving

Vormgeving is een wezenlijk onderdeel van een communicatietraject. Uiteindelijk zullen de ideeën omgezet moeten worden in creaties en ontwerpen. Bij Weemen werken tal van professionals met een uiterst verfijnd gevoel voor ontwerp en creativiteit.

 

Look-and-feel

Veel concepten en creaties ontspruiten aan het brein van onze art director en andere communicatieprofessionals. Zij leggen de basis voor het verder uitvoeren van het creatieve en inhoudelijke communicatietraject. Zo ontstaat er een herkenningspunt, de “look-and-feel”, die direct te vertalen is naar vormgeving en inhoud.

'Bij Weemen werken tal van professionals met een uiterst verfijnd gevoel voor ontwerp en creativiteit'

Vormgeving en opmaak

Op basis van de look-and-feel werken we het concept voor je uit in concrete middelen. Op elke vestiging van Weemen staan grafische ontwerpers voor je klaar. Zij voeren alle mogelijke ontwerp- en opmaakwerkzaamheden voor je uit. Dat resulteert in de opmaak en presentatie van onder meer

  1. zakelijk drukwerk
  2. promotioneel drukwerk
  3. promotionele artikelen
  4. brochures
  5. flyers
  6. huisstijl
  7. advertenties
  8. websites
  9. digitale nieuwsbrieven
  10. signing

Fotografie

Een concept is niet compleet zonder een juiste beeldtaal. Immers, sterk beeldmateriaal staat aan de basis van krachtige en onderscheidende communicatie. Als Weemen werken we nauw samen met specialistische fotografen uit de regio, elk met zijn of haar bijzondere expertise. Zodat we elke fotografieklus kunnen klaren.

Meer informatie