Weemen verzorgt fotografie en drukwerk voor Dekom

Al jarenlang levert Weemen een heel scala aan diensten aan Dekom. Van drukwerk en beurswanden tot en met de productfotografie, een belangrijk onderdeel voor Dekom.

Toegepaste expertises Weemen

Dekom maakt al lange tijd gebruik van de diensten van Weemen. “We waren destijds al klant bij Drukkerij Vos, dat later is opgegaan in Weemen”, vertelt Dekom-directrice Gerda Kostermans. “En je weet wat ze zeggen: ‘never change a winning team’. Weemen levert nu al ons drukwerk. Van flyers, briefpapier en posters tot en met onze diverse voor- en najaarscatalogi. Bovendien verzorgt Weemen onze beurswanden en beursaankleding en zaken als banners en advertenties. Ik ben over alles wat Weemen levert dik tevreden, daar kan ik heel kort in zijn.”

“Het lijkt er bijna op alsof Weemen een verlengde van ons is”

Fotografie

Iets wat Gerda Kostermans er toch speciaal even wil uitlichten is de productfotografie. “Ik ben ontzettend blij met de inbreng van Neel van Eupen, huisfotograaf en grafisch vormgever bij Weemen. Uit ervaring weet ik hoe vreselijk moeilijk het is om goede en onderscheidende foto’s van etenswaren te maken. Je folder of catalogus staat of valt met de kwaliteit van de fotografie en fotografie is nu eenmaal erg belangrijk voor ons om onze producten goed voor de dag te laten komen. Neel maakt niet alleen foto’s voor ons drukwerk en onze catalogi, maar ook voor onze website en webshop. Ze maakt er iedere keer weer iets geweldigs van! Ook als ik geen monsters van producten kan krijgen lost Neel het prima op. Ze zoekt dan simpelweg in de databestanden, laat er wat fotoshop op los en het resultaat is top! Kei goed!”

Waarom Weemen?

Gerda Kostermans steekt haar tevredenheid over Weemen niet onder stoelen of banken. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat Weemen niet met een oplossing kwam voor onze vragen. Behalve met de oplossingsgerichtheid van Weemen ben ik erg blij met de samenwerking. Want dat is het, een echte samenwerking. Het plezierige van die samenwerking zijn de korte lijnen en het persoonlijke contact. Het lijkt er zo langzamerhand op alsof Weemen een verlengde is geworden van Dekom. Aan één woord hebben ze vaak al genoeg. Wat mij betreft blijft onze samenwerking nog heel lang bestaan.”

Dekom

Verrassend, Veelzijdig, Verstandig: met die boodschap presenteert Dekom zich aan de wereld. Het handelsbedrijf in Nuenen is gespecialiseerd in eetbare en niet-eetbare decoraties voor groothandel, bakkerij, horeca en industrie, voor elke gelegenheid en voor elk thema. Van chocolade, suiker en marsepein tot en met het bruidspaar op de taart en talloze kinderdecoraties. Kijk voor meer info op dekomart.nl 

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Harr van Lieshout

T +31 77 399 79 81
E harr@weemen.nl

Helma Mooren

T +31 77 366 15 15

Meer zoals dit