Mailings

Weemen produceert niet alleen al je drukwerk, ook voor het zorgvuldig verzenden ervan beschikken we over een compleet ingerichte verzendafdeling. Hier hebben we alles bij de hand om je drukwerk te adresseren, couverteren, sealen én verzenden. Zodat we je ook op het vlak van mailings maximaal kunnen ontzorgen.

'Onze verzendafdeling verwerkt je mailing in een envelop of folie'

Adresseren

Je levert vooraf een adressenbestand aan bij ons. Intern controleren we dat bestand op volledigheid, waarbij we ook direct de Nederlandse en buitenlandse adressen sorteren. Vervolgens voorzien we de adresdragers – of dat nu brieven, enveloppen of magazines zijn -, van de juiste adresgegevens.

 

Couverteren

Daarna doen we de mailing in enveloppen, waarvoor we over een enveloppen-vulstraat beschikken. Deze vult in sneltreinvaart de gepersonaliseerde enveloppen met brieven en een eventuele bijlage, zoals een folder. Vervolgens worden de enveloppen automatisch dichtgeplakt, zodat de mailing klaar is voor verzending.

Sealen in folie

Magazines en periodieken als mailing verwerken we veelal in een folieverpakking. Je kunt daar eventueel nog meerdere documenten aan toevoegen, zoals een brief, kortingskaart of folder. Het totaalpakket voorzien we uiteindelijk van een gepersonaliseerde adresdrager.

 

Verzenden

Tenslotte maken we de enveloppen of in folie verpakte magazines klaar voor verzending. We zorgen er daarbij voor dat de complete partij op correcte wijze wordt aangeboden bij de verspreider. In de meeste gevallen is dat PostNL, Sandd of een lokale huis-aan-huis verspreider.

Meer informatie