Bij Weemen vind je alles onder één dak

De naam Bots is een begrip in Zuidoost-Brabant en ook steeds meer daarbuiten. Een echt, hecht familiebedrijf, dat voortdurend aan de weg timmert en de bouwwereld een nieuwe impuls heeft gegeven, bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid en energieneutraal bouwen. Inmiddels staat de derde generatie van de familie Bots aan het hoofd van het bedrijf. Directeur Martien Bots heeft een duidelijke visie en ambitie: ‘We moeten anders gaan bouwen, duurzamer. Dat roep ik al heel lang. We zijn het verplicht aan ons nageslacht.’ Weemen is inmiddels “hofleverancier” geworden bij Bots. Het begon met een kleine opdracht i.v.m. de uitreiking van de Ir. Noordhofprijs, een stimuleringsprijs voor jong bouwtalent. ‘We hadden wat posters en zo nodig’, zegt Martien Bots. ‘Er was een klik, dus hebben we vervolgens ook andere opdrachten bij Weemen in Gemert neergelegd.’

Toegepaste expertises Weemen

Van drukwerk tot website, van huisstijl tot bouwhekbanners

Vanaf de eerste klus voor Bots is het aantal opdrachten geleidelijk aan opgeschaald, zodat we nu een breed scala aan middelen en diensten verzorgen voor Bots. Denk o.a. aan:

  1. Website
  2. Huisstijl
  3. Drukwerk
  4. Printwerk
  5. Signing
  6. Promotionele artikelen
  7. Bouwhekbanners

‘Bij Weemen vind je alles onder één dak, zodat we compleet ontzorgd zijn’

Website, animatie en glossy

Weemen heeft ook de website mogen ontwikkelen voor More For You, het bedrijf dat in 2013 door Bots werd overgenomen. Verder verzorgden we de website voor Blue Living, een concept dat mede ontwikkeld werd door Bots Bouwgroep en wat zorgt voor een snelle bouwmethode, lage kosten en een hoge kwaliteit. Onderdeel van dit traject was een animatie voor gebruik op de website. In deze animatie, gemaakt door Weemen i.s.m. enkele partners, wordt het concept Blue Living haarfijn uitgelegd. De animatie is ook gebruikt op videokaarten die door Martien Bots bij prospects en stakeholders worden afgegeven.

Een andere ‘special’ betrof een glossy, bedoeld voor relaties van Bots. In deze glossy worden relaties op de hoogte gebracht van de samenstelling van de “nieuwe” directie en andere ontwikkelingen binnen de organisatie. Daarbij biedt de glossy via allerlei interviews en verhalen een mooie terugblik op de ontwikkelingen die hebben bijgedragen aan het “Bots van vandaag”. Weemen verzorgde de opmaak, vormgeving, fotografie, tekstuele invulling en drukwerk voor de glossy.

Waarom Weemen?

‘We doen al lang zaken met Weemen. Vanaf de eerste opdracht was er een goede klik’, zegt Martien Bots. ‘Behalve druk- en printwerk kunnen we nu tal van andere zaken op het vlak van communicatie op één punt neerleggen. Wat een hele zorg minder is. Daarbij is het prettig als je te maken hebt met een betrokken partner die voortdurend met je meedenkt en ons waar nodig van advies voorziet.’

Bots Bouwgroep

Begonnen in 1973 als een klein familiebedrijf in Liessel is de Bots Bouwgroep uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalspeler in bouwland, met vestigingen in Deurne en Valkenswaard en eigenaar van More For You B.V. in Barneveld. Bij Bots vind je alles onder één dak: van wens naar realisatie, tot en met de nazorg. Nieuwbouw, verbouwingen, renovaties, 24/7 groot en klein onderhoud, service, op alle denkbare bouwfronten is het bedrijf wel actief. Kijk voor meer info op: bots.nl.

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Meer zoals dit