‘Gelikte’ restyle voor ijssalon en lunchcafé Ohlala

Broodjes, salades, smoothies, milkshakes, soepen, koffie, thee, gebak uit eigen keuken en natuurlijk ons zelfgemaakte ambachtelijk ijs en ijstaarten! IJs in vele smaken en kleuren, ontwikkeld door de ijsmeester zelf. Het maakt van Ohlala een drukbezocht etablissement in Beneden-Leeuwen. Ohlala timmert flink aan de weg. Zo wordt ook geleverd aan bedrijven in de omgeving, zijn bestellingen te plaatsen via de online webshop en kun je met de ijskar van Ohlala je feestje extra leuk aankleden. Voor eigenaars Peter Stravers en Mindy van der Burgt was het tijd voor een restyle. ‘We blijven ons continu ontwikkelen ijssalon en lunchcafé en dan is het goed om ook je huisstijl zo nu en dan eens te verfrissen’, aldus de uitbaters. 

Toegepaste expertises Weemen

Drukwerk als uithangbord

Weemen ging aan de slag met een vormgeving die bij de huisstijl van het kleurrijke Ohlala aansluit. Zo werden ijsbekers gemaakt, papieren bestekhouders en verschillende menukaarten, zoals de lunchkaart, drankkaart, afhaalkaart en ijskaart. Tegelijk werden de kleine ijsknipkaartjes opnieuw gerestyled. Veel van deze producten fungeren als promotioneel artikel. Consumenten gaan er immers in veel gevallen de straat mee op, zodat de bedrukte artikelen bedoeld of onbedoeld een uithangbord zijn voor Ohlala. Om even bij de ijsjes te blijven: het moet er in dat geval dus ook gewoon gelikt uitzien!

‘We hebben veel waardering voor de proactieve benadering van Weemen’

Waarom Weemen?

‘De reacties van het publiek op onze menukaarten, bestekzakjes et cetera zijn erg goed’, zegt Peter Stravers. ‘We hadden eigenlijk ook niet anders verwacht van Weemen. Want we zijn als bijna 25 jaar bekend met Weemen. Bij Weemen staan ze altijd klaar met goed advies en denken ze voortdurend met je mee. Vooral die proactieve houding is iets wat we zeer waarderen. Logisch dus dat we ook voor onze restyle bij Weemen hebben aangeklopt.’

Ohlala

IJssalon en lunchcafé Ohlala in Beneden-Leeuwen ligt in het mooie Land van Maas en Waal en is een geliefde trekpleister. Je kunt er niet alleen heerlijk lunchen binnen of buiten op het zonnige terras, maar ook nog eens genieten van ambachtelijk ijs uit de eigen “ijskeuken”. Ohlala koopt haar producten zoveel mogelijk lokaal, onder meer bij de slager, bakker en visboer. Maar ook het fruit, de chocolade en de drank worden lokaal ingekocht. Zo komt het biertje van de plaatselijke brouwerij. Ohlala maakt deel uit van een fietsroute en beschikt ook over een Fietstop. “Ohlala, dat is nog eens een lekker ijsje!” Kijk voor meer info: ijsvanohlala.nl.

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Gideon Zonnenberg

M +31 6 12 99 26 16
E gideon@weemen.nl

Judith van der Linden

T +31 485 33 66 15
E judith@weemen.nl

Meer zoals dit