Weemen ontzorgt IHI Hauzer op vlak van belettering 

Voor IHI Hauzer Techno Coating BV in Venlo verzorgen de signing specialisten van Weemen de belettering en bestickering van machines op locatie. 

Positieve feedback

“Voorheen deden we zaken met Tonnaer, na de overname door Weemen zijn we met hen in zee gegaan”, zegt Jacqueline Dolders, Sales Secretaresse en ondersteunend PR- en Marketingmedewerker bij IHI Hauzer Techno Coating BV. “De overname kwam voor ons een beetje als een verrassing en op dat moment hadden we heel andere prioriteiten, zodat we geen tijd hadden om andere partijen uit te nodigen. We besloten dus om het maar eens te gaan proberen met Weemen. We kregen wel hele positieve feedback over Weemen van het marketingbureau Bluehub waar we mee samenwerken. Dat bureau deed al jaren zaken met hen en was erg tevreden. Dat maakte voor ons de stap nóg gemakkelijker. Achteraf gezien een juiste beslissing, want we zijn heel blij met Weemen als partner.”

Toegepaste expertises Weemen

Drukwerk

“Weemen levert ons een heel scala aan facilitair en commercieel drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en brochures. De vormgeving besteden we uit aan een ontwerpbureau, vervolgens leveren we kant-en-klare bestanden aan bij Weemen. Weemen zorgt vervolgens voor de productie van de communicatiemiddelen. Behalve het drukwerk ontzorgen de signing specialisten van Weemen ons op het vlak van belettering en bestickering van machines.” 

“Bij Weemen zijn ze pas tevreden over het resultaat als ook wíj tevreden zijn”

Belettering op locatie

“De belettering van de machines is een erg belangrijk onderdeel van onze samenwerking met Weemen. Toevallig is vanochtend Reggy van den Homberg van Weemen hier geweest om machines te bestickeren. Dit beletteren en bestickeren gebeurt in de regel op locatie en moet zeer zorgvuldig en met precisie gebeuren. Tegelijk verwachten we ook een stuk flexibiliteit van Weemen, want de planning kan hier nog wel eens verschuiven, zodat een klus plots op korte termijn moet worden gerealiseerd. Maar Weemen heeft ons wat dat betreft nog nooit in de steek gelaten. Ze denken graag met ons mee in de trant van ‘heb je hier al eens aan gedacht?” en zijn pas tevreden met het resultaat als ook wíj tevreden zijn.”

IHI Hauzer Techno Coating BV

Het internationaal opererende IHI Hauzer Techno Coating BV in Venlo, onderdeel van de Japanse IHI Group, is al sinds 1983 een pionier op het gebied van plasmacoating machines. Creatieve oplossingen maken deel uit van het Hauzer-DNA. De ingenieurs van Hauzer gebruiken hun ruime ervaring sinds jaar en dag om een breed plasmatechnologie-portfolio te ontwikkelen, dat men heeft geïntegreerd in industriële batch- en inline machines. De basis van het succes zijn de mensen van Hauzer, hun ervaring en de nauwe samenwerking met klanten en wetenschappelijke instituten. In de toekomst blijft Hauzer haar industriële plasma-oplossingen uitbreiden en nieuwe technologieën en machines ontwikkelen, in lijn met de duurzame doelen van haar klanten. hauzertechnocoating.com 

Waarom Weemen?

“Ik werk nu vijf jaar bij Hauzer en gedurende die periode heb ik een ontzettend fijn contact met Marc Frankena van Weemen. Onze gesprekken zijn altijd huiselijk en vertrouwd. Je hoeft maar iets te vragen en het is mogelijk, de lijnen zijn ontzettend kort en Weemen denkt altijd met ons mee. Ook in het geval van spoedklussen of als we plots snel drukwerk nodig hebben, staat Weemen voor ons klaar. Die flexibiliteit en persoonlijke manier van werken maken het zaken doen met Weemen erg prettig. Enkele jaren geleden kregen we bij Hauzer een nieuwe huisstijl, met een nieuw logo. Bij Weemen hebben ze het beletteringsproces toen super goed begeleid en toonde men het nodige geduld en begrip, want in zo’n transitie naar een nieuwe stijl wisselt er nog wel eens het een en ander. Daarvoor kan ik Weemen alleen maar complimenteren!”

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Meer zoals dit