‘Als iedereen in ons land bij één persoon een lach op zijn of haar gezicht tovert, dan is dat in deze tijden goud waard’

Weemen start actie ‘Super Trots op Jóu!’

Super trots op jóu! Dát is wat jij wil laten weten aan jouw medewerkers of relaties. Want wie vindt het nou niet fijn om te merken dat er iemand trots op hem of haar is? Een boodschap die recht uit het hart komt en een lach op het gezicht tovert. En weet je wat nóg mooier is? Je bent zó trots op jouw medewerkers en relaties dat je hen óók nog eens, zónder dat het hen iets kost, de kans biedt dit gevoel over te brengen aan een ander, zodat die ook kan gaan stralen! Om iets moois op gang te brengen in ons land zijn we daarom de actie ‘Super Trots op Jóu’ gestart, onder het motto: ‘Als iedereen in ons land bij één persoon een lach op zijn of haar gezicht tovert, dan is dat in deze tijden goud waard’! 

 

Voucher met unieke code

‘Super Trots op Jóu’ borduurt voort op ons initiatief ‘Verzacht eenzaamheid’, dat we enkele maanden geleden lanceerden. Met de nieuwe actie steek jij je medewerkers en relaties een hart onder de riem. Met een presentje, waarmee je ze laat zien dat je trots op hem of haar bent en hen bedankt voor hun inzet en samenwerking in deze bijzondere tijd. Verras je medewerkers en/of relaties met een voucher voorzien van jouw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap én een unieke code. Met deze code kan je medewerker of relatie via onze website www.supertrotsopjou.nl gratis een geschenk met een persoonlijke boodschap ontwerpen, bestellen en laten bezorgen bij een dierbare. Hij of zij heeft daarbij de keuze uit diverse mooie geschenken.

Kies jouw STAYCATION pakket!

Je kunt ook kiezen voor een origineel ‘STAYCATION’ pakket. Omdat de komende vakantieperiode waarschijnlijk een kwestie wordt van relaxen in de achtertuin, met af en toe een uitstapje op 1,5 meter, hebben we mooie ‘STAYCATION’ zomerpakketten samengesteld voor je medewerker of relatie. Elk pakket bevat diverse artikelen, een kaart met jouw persoonlijke boodschap en bedrijfslogo én de voucher met een unieke code. Kijk op www.supertrotsopjou.nl voor alle mogelijkheden.

Wil je liever maatwerk, ook dat is mogelijk. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact op met Twan Weemen via 06 51 25 85 78 of twan@weemen.nl. Wij staan voor je klaar! 

Actueel