‘Een feest der herkenning!’ ‘De tranen liepen over de wangen van mijn moeder.’ ‘Ik zag mijn vader na enkele weken eindelijk weer lachen.’

We gaan door met ons gratis initiatief ‘Verzacht Eenzaamheid’!

‘Een feest der herkenning!’ ‘De tranen liepen over de wangen van mijn moeder.’ ‘Ik zag mijn vader na enkele weken eindelijk weer lachen.’ Zomaar een greep uit de talloze hartverwarmende reacties die ons initiatief ‘Verzacht eenzaamheid’ heeft opgeleverd. Met dit initiatief zijn we hard op weg om meer dan 10.000 ouderen en gehandicapten in heel Nederland blij te maken met een gratis gepersonaliseerde placemat en fotokaarten. Al deze geweldige reacties motiveren ons om langer door te gaan met het initiatief! Om dit te kunnen realiseren krijgen wij hiervoor wat financiële ondersteuning van enkele partners. Tegelijk zijn onze betrokken medewerkers ontzettend trots op het feit dat we met onze producten zoveel mensen blij kunnen maken in de Coronatijd. Samen blijven we strijden tegen eenzaamheid!

Placemat en fotokaarten

Speciaal voor ons initiatief lanceerden we in maart de website www.verzachteenzaamheid.nl. Via deze website kunnen familieleden voor hun naasten gratis hun eigen gepersonaliseerde placemat ontwerpen, compleet met foto’s en een persoonlijke boodschap. Van de foto’s krijgt men ook nog 8 fotokaarten. Wij zorgen vervolgens voor de productie van de placemats en de fotokaarten én de verzending ervan naar de betreffende instelling. En dat doen we geheel belangeloos. Dus heb je ook een naaste die verblijft in een van de deelnemende zorginstellingen? Doe dan mee met de actie! Verblijft je naaste in een andere zorginstelling en wil je die graag verrassen met een persoonlijke boodschap? Laat de betreffende zorginstelling dan contact met ons opnemen via www.verzachteenzaamheid.nl.

Vrijwillige bijdrage

We krijgen regelmatig de vraag of men een vrijwillige bijdrage kan leveren. Dit waarderen wij enorm! Wij stellen deze bijdrages 100% beschikbaar aan Alzheimer Nederland en Nationale Vereniging De Zonnebloem. Doneren kun je via de website www.verzachteenzaamheid.nl.

Actueel