Tonnaer en Weemen bundelen hun krachten

Beste relatie,

Ik ben verheugd om je te kunnen mededelen dat we per maandag 14 oktober a.s. een doorstart maken! De activiteiten van Tonnaer zijn overgenomen door Weemen web I print I promo, een grote totaalleverancier op het vlak van on- en offline communicatie. Ikzelf zal de rol van commercieel manager binnen de organisatie Weemen op me nemen en ook gaan er acht medewerkers mee over.   

Even zag het er slecht uit voor ons, maar de overname blaast Tonnaer nieuw leven in. Niet alleen kunnen we onze activiteiten voortzetten, de krachtenbundeling levert daarbij tal van voordelen op, zeker ook voor jou als relatie van Tonnaer. Zoals je gewend bent kun je blijven rekenen op onze vertrouwde diensten. Bovendien zijn we nu in staat om je een totaalpakket te bieden op het vlak van druk- en printwerk, web-to-print oplossingen, signing, promotionele artikelen én creatie onder één dak.”


Er verandert dus wel iets, zij het in positieve zin! We zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet. Weemen en Tonnaer hebben al een lange relatie, we zijn goede bekenden van elkaar. Met vestigingen in Venlo, Haps, Gemert en Druten is het 45 jaar oude familiebedrijf Weemen inmiddels een grote speler in Noord-Limburg, Brabant en Gelderland. Ook Midden- en Zuid-Limburg kunnen nu kennis gaan maken met de slagkracht van onze nieuwe organisatie. Weemen stelt zich op korte termijn dan ook graag aan je voor!

Ik hoop natuurlijk dat we je als klant mogen behouden. Je zult verrast zijn van de vele voordelen die we je nu als organisatie kunnen bieden. Ik heb er in ieder geval veel zin in en dank je alvast voor het gestelde vertrouwen in Weemen!

Met vriendelijke groet


Marc Dijkstra
Commercieel Manager Limburg

 

Ga verder naar weemen.nl

Tonnaer en Weemen bundelen hun krachten

Actueel