Ontdek onze warme winterdeals!

Het is tijd om de warmte van het seizoen te omarmen met deze winterdeals! Terwijl de kou in de lucht hangt, hebben we een selectie samengesteld van must-have artikelen die niet alleen de kou trotseren, maar ook jouw merk laten opvallen. We bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van deze artikelen.

Op zoek naar een ander product? Neem gerust een kijkje op www.weemenpromo.nl en neem contact met ons op voor een offerte op maat.

#1 Muts met omslag

Deze muts is een veelzijdige en stijlvolle keuze voor de koude dagen. Met zijn perfecte pasvorm in één maat, mooie omslagboord en zacht materiaal houdt deze muts je heerlijk warm. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, biedt deze muts ook de optie voor borduring in 5 kleuren.

 

Bekijk artikel

#2 Windbestendige paraplu

Laat je niet verassen door de wind deze winter! Onze windbestendige paraplu staat klaar om je door alle wervelende weersomstandigheden te loodsen. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren, en we bieden de mogelijkheid om jouw logo in één kleur op het paneel te bedrukken.

 

Bekijk artikel

#3 Gepersonaliseerde koffiebeker

Geniet onderweg van je favoriete warme drank met onze compacte, dubbelwandige geïsoleerde beker. Gemaakt van gerecycled plastic voor duurzaamheid, beschikbaar in diverse kleuren en klaar om gepersonaliseerd te worden voor jouw unieke touch. Een full colour bedrukking is mogelijk!

 

Bekijk artikel

#4 Softshell jas

Deze weerbestendige jas combineert stijl met functionaliteit. Met een eigentijds ontwerp en een afneembare capuchon biedt deze jas veelzijdigheid en comfort. Beschikbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid voor bedrukking op de borst in 3 kleuren.

 

Bekijk artikel

#5 Chocolade kerstboom

Geef dit jaar een feestelijk cadeau dat zowel smakelijk als persoonlijk is! Plaats jouw logo of een persoonlijke boodschap op deze originele chocoladekerstboom. Het perfecte relatiegeschenk voor de feestdagen!

 

Bekijk artikel

#6 SENZA deken

Laat de kou maar komen! Dit heerlijk warme plaid is jouw ultieme verdediging tegen de winterse temperaturen. Gemaakt van 25 gerecyclede PET-flessen, straalt dit gestreepte plaid zijn milieuvriendelijke karakter uit. 'Let’s get cozy!'

 

Bekijk artikel

Actueel