Ontdek de duurzame schoonheid van Stone Paper

Wist je dat papieren uitingen, zoals een flyer of een boek, deels of zelfs helemaal verduurzaamd kunnen worden? Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van Stone Paper in plaats van papier van hout. Stone Paper bestaat voor 80% uit tot poeder gemalen steen in plaats van boomvezels. In tegenstelling tot de productie van traditioneel papier, wordt er tijdens de productie van Stone Paper geen water en bleekmiddel gebruikt. Het gebruik van 1 ton Stone Paper in plaats van papier van hout kan jaarlijks zuurstof opleveren voor wel 40 mensen. Dit maakt het zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Duurzaam alternatief

Stone Paper is niet alleen beter voor het milieu, tegelijk biedt het voordelen voor jou als gebruiker. Het papier is volledig waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand. Het is daarom uitermate geschikt voor communicatiemiddelen die diverse weersomstandigheden moeten trotseren. Denk hierbij aan menukaarten, fiets labels, buitenposters, verpakkingen en landkaarten. Maar ook voor brochures, flyers en visitekaartjes is Stone Paper een mooi en duurzaam alternatief.

Schrijven zonder grenzen

Nog een leuk voordeel van het 100% waterbestendige Stone Paper is dat je met een Frixion pen fouten snel en gemakkelijk kunt corrigeren zonder sporen achter te laten. Dit is ook ideaal voor wisselende items zoals het menu van de week, agenda-items, dagelijkse checklist, poster aankondigingen en meer. Dus geen vol gekliederde notitieboekjes meer!

Uitproberen?

Ben jij benieuwd en wil je Stone Paper eens uitproberen? Vraag dan gratis een notitieboekje van Stone Paper aan door de gegevens hiernaast in te vullen. Je ontvangt deze dan zo snel mogelijk bij jouw opgegeven adres.

 

Ben je al overtuigd van dit duurzame alternatief en wil je meteen gepersonaliseerd notitieboekjes van Stone Paper bestellen voor heel je organisatie? Of heb je een andere vraag over Stone Paper? Neem dan contact op met een van onze accountmanager.

* verplichte velden

Actueel