Stagiairs Mike en Anouk blijven verbonden aan Weemen!

Mike Lukassen en Anouk Lamers zijn beide in februari 2021 begonnen met hun stage bij ons. Inmiddels hebben zij deze succesvol afgerond en hun diploma in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd jongens! Mike en Anouk blijven werkzaam bij ons in de rol van oproepkracht. Beide zullen het werken bij Weemen combineren met hun vervolgstudie. We zijn blij dat onze stagiairs nog verbonden blijven aan Weemen. Zo kunnen we veel van elkaar blijven leren!

Anouk Lamers

Anouk zal ons ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Anouk heeft haar afstudeeropdracht voor Huisstijlmanager geschreven en deze gaat zij nu mee in uitvoering brengen. Zo gaat ze er samen met het team voor zorgen dat Huisstijlmanager onder de aandacht blijft bij haar doelgroep. 

 

Waarom blijven werken bij Weemen? 

“Mijn stage bij Weemen beviel me erg goed. Betrokken collega’s, een fijne werksfeer en goede ondersteuning wanneer dit nodig was. Toen ik de kans kreeg om te blijven werken bij Weemen, wilde ik deze zeker aangrijpen. Nu kan ik tijdens mijn vervolgstudie toch werkervaring opdoen. Echt ideaal!” 

Mike Lukassen

Mike kennen we al langer. Hij heeft zowel in zijn derde als vierde leerjaar van de opleiding Mediavorming stage bij ons gelopen. Mike zal bij ons de studio en de binderij ondersteunen. 

 

Waarom blijven werken bij Weemen?

“Het is super fijn om hetgeen waarvoor ik leer als bijbaantje te hebben. In september start ik met de opleiding Communicatie & Multimedia Design. Alles wat ik op daar school leer kan ik nu ook in praktijk brengen bij Weemen. Tijdens met stageperiode heb ik al super veel geleerd bij Weemen. Nu kan ik mijn kennis over het vakgebied blijven uitbreiden.”


 

Ben jij nog op zoek naar een stageplek vanaf september? Dit is je kans! Mijn afstudeerstage bij Weemen zit er bijna op en daarom zijn zij op zoek naar een opvolger. Wil jij jezelf ontwikkelen en lijkt het je leuk om bij een betrokken familiebedrijf te werken? Stuur dan een mailtje naar: pz@weemen.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van dit leuke team!

Actueel