Lara geeft 5 sterren voor haar stage bij Weemen! 

Wat heb je gedaan binnen Weemen?

“Voor mijn afstuderen heb ik een mooi project uitgevoerd in opdracht van Weemen. Dit project was het ontwikkelen van een inrichtingsconcept voor het nieuwe bedrijfspand. Om tot dit concept te komen had ik de hulp en input van zowel de directie als medewerkers van Weemen nodig. Deze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Iedereen was bereid om mij te helpen en maakte hiervoor dan ook tijd vrij.”

Hoe werd je opgevangen door collega’s?

“Bij Weemen heb ik mij vanaf dag 1 thuis gevoeld. Weemen is een familiebedrijf en dit merk je ook op de werkvloer. Alle collega’s hebben mij met open armen ontvangen. De collega’s willen je graag dingen leren en staan ook open om wellicht iets van jou te mogen leren. Ik heb me altijd onderdeel gevoeld van het team, ondanks dat ik maar 5 maanden bij Weemen ben geweest.”

Wat viel je op binnen Weemen?

“Opvallend aan Weemen is dat je merkt dat iedereen passie heeft voor het vak. De dagen waarop ik op kantoor werkzaam was voelde ik echt dat de medewerkers met plezier hun werk verrichten. Dit is een energie die een positieve invloed heeft gehad op mij.”

Zou je Weemen aanbevelen aan studenten als stageplek?

“Ik zou Weemen zeker aanraden als afstudeer of stageplek mede vanwege de prettige werksfeer maar ook omdat binnen Weemen iedereen gelijk is, of je nu stagiaire of directielid bent. Daarnaast ben ik super trots op mijn eindproduct en ben ik dankbaar dat Weemen mij deze kans heeft geboden.”

Wil jij stage komen lopen bij Weemen? Neem dan contact op met pz@weemen.nl.

Actueel