Nieuwe regelgeving voor plastic wegwerpbekers en -bakjes vanaf januari 2024: een stap naar een duurzamere toekomst

In een baanbrekende stap naar een duurzamere toekomst heeft de regering aangekondigd dat er nieuwe regelgeving van kracht zal worden voor plastic wegwerpbekers en -bakjes vanaf januari 2024. Deze nieuwe maatregel is gericht op het verminderen van plastic afval en het bevorderen van herbruikbare en milieuvriendelijkere alternatieven.

Als je momenteel gebruik maakt van plastic wegwerpbekers en -bakjes, zal de nieuwe regelgeving vanaf januari 2024 gevolgen hebben. Je zult moeten overstappen op duurzamere alternatieven die voldoen aan de nieuwe voorschriften. Wij bieden een breed assortiment aan duurzame drinkbekers en bakjes die perfecte alternatieven kunnen bieden. Onze producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn ontworpen voor hergebruik.

We willen er graag voor zorgen dat jij goed voorbereid bent op de wetswijzigingen door je de beste en meest geschikte alternatieven aan te bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder en geven je advies op maat. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en een duurzamere toekomst creëren.

Actueel