Collega Carolien in beeld

Even voorstellen

“Hoi! Ik ben Carolien van der Steen en ik werk sinds 2012 als accountmanager bij Weemen. Ik woon in Uden met Rob en onze twee zoontjes Raff en Vik. In mijn vrije tijd ga ik het liefst samen op pad met ons gezin of met vriendinnen. Lekker uiteten of op citytrip of vakantie naar het buitenland. Verder lees ik veel en dan voornamelijk boeken over zelfontplooiing. Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen.”

Inspiratie

“Dat probeer ik niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in mijn werk, waar ik mij vooral bezighoud met promotionele artikelen. Dat kunnen zaken zijn als een bedrukte pen, maar bijvoorbeeld ook een unieke gadget voor een speciale gebeurtenis. Ik vind het leuk om samen met klanten te onderzoeken welk item het beste past bij hun bedrijf en bij het doel. Alles, nou ja bíjna alles, is mogelijk. We hebben partners waarmee we samenwerken, maar ik haal mijn inspiratie eigenlijk overal vandaan. Dan zie ik bijvoorbeeld op vakantie bijzonder promotiemateriaal en dan maak ik daar een foto van. Wie weet kan ik dat idee immers ooit gebruiken voor onze eigen klanten.”

Contact met klanten

“De variatie van de werkzaamheden en het contact met mensen maakt mijn werk zo leuk. Ik heb mijn eigen portefeuille met uiteenlopende klanten en daar onderhoud ik regelmatig contact mee. Sowieso bezoek ik alle bedrijven eens per jaar. Dan hebben we het over de samenwerking en eventuele nieuwe ontwikkelingen. Ik vind het interessant om te horen waar klanten mee bezig zijn en wat hun drijft. Men is vaak heel openhartig. Door deze gesprekken leer ik mijn klanten beter kennen en hierdoor kan ik ze uiteindelijk ook beter bedienen.”

Oprechte interesse

“Ik hou van netwerken; ik vind het leuk om met mensen te praten. Ik ga ook graag naar beurzen. Niet alleen om te kijken wat er allemaal in de branche speelt en om alle innovaties te zien, maar ook om met de standhouders, onze partners, binding te houden. Ik ben iemand die oprecht in mensen geïnteresseerd is. Natuurlijk telt het commercieel belang, maar bij Weemen hechten we ook veel waarde aan persoonlijk en warm contact met onze relaties. En dat ligt mij wel.”

Werkplezier

“Mijn vak is in de loop der jaren door digitalisering behoorlijk veranderd, dat zorgt er ook voor dat ik mijn werk uitdagend blijf vinden. Na meer dan tien jaar heb ik het nog steeds goed naar mijn zin bij Weemen! Ik krijg veel vrijheid, er heerst een leuke sfeer en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor het personeel, zoals etentjes, borrels en feestjes. Sinds kort ben ik voorzitter van de PeeVee en mag ik al deze leuke activiteiten mee organiseren. Werkplezier vind ik erg belangrijk en dat heb ik bij Weemen.”

Actueel