Weemen home
Menu

Promotionele artikelen

Of het nu gaat om geschikte pennen of om een handige usb-stick bedrukt met uw bedrijfslogo. Bedrijfskleding of een eindejaarsgeschenk. Graag denkt Weemen met u mee om een origineel promotieartikel of passend relatiegeschenk voor uw organisatie te bedenken. Negen van de tien relaties onthouden uw bedrijf, merk of dienst beter als ze een passend promotioneel artikel ontvangen naast de standaard off- en online communicatiemiddelen. Maak daar gebruik van!

Het lekkere gevoel iets weg te geven
Wat is leuker dan een cadeautje krijgen? Een cadeautje geven inderdaad. Weemen onderstreept dit. Uit diverse onderzoeken blijkt dat promotionele artikelen een stevige ondersteuning bieden voor de herkenbaarheid van uw
bedrijf, naam of merk. Het is een prima manier om de klant te verrassen met iets blijvends, passend bij uw bedrijf of merk.

Partners
Op het gebied van promotionele artikelen werkt Weemen samen met diverse ervaren partners. Of het nu gaat om relatie-geschenken, textiel of andersoortige promotieartikelen, wij verzorgen en bewaken voor u het gehele traject. Mocht uw bedrijf uit vele vestigingen bestaan en wilt u centraal de verdeling van artikelen structureren? Maak dan gebruik van onze webmodules.

Bekijk nu ons assortiment in onze digitale catalogi.