Weemen home
Menu
Meer...

Nieuws

Vorige - 1 - 2 - Volgende

Vacature: Business Controller

Heb jij je zaakjes als Business Controller onder controle?

Help ons dan verder op weg!
Ben je toe aan een nieuwe, gezonde impuls? Fijn, want wellicht ben jij dan de nieuwe collega die ons verder helpt. Als ervaren, energieke Business Controller weet jij als geen ander wat je in huis hebt en hoe je het verschil maakt.


Lees meer »

25 jaar trouwe dienst bij Weemen

Al 25 jaar zijn ze werkzaam bij Weemen: Anny Michiels en Willemien Rutten. We zijn er trots op dat ze al die tijd met veel enthousiasme hun bijdrage hebben geleverd aan het succes van Weemen. Reden genoeg dus om deze twee jubilarissen flink in het zonnetje te zetten!Lees meer »

Nieuwe pay off Weemen

Aangezien wij de afgelopen jaren het dienstenpakket flink hebben uitgebreid, hebben wij onze pay off ook eens kritisch onder de loep genomen.


Lees meer »

Weemen Grubbenvorst verhuist naar Villa Flora

Innovatie is al ruim veertig jaar één van de peilers van Weemen. Daarnaast hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en houden we veel rekening met de wereld om ons heen. Mede hierdoor verhuist de Limburgse afdeling van Weemen per 1 november van Grubbenvorst naar Villa Flora in Venlo, het groenste kantoor van Nederland. Dankzij alle innovatieve en duurzame initiatieven die in en rond Villa Flora plaatsvinden past de nieuwe locatie uitstekend bij ons bedrijf.


Lees meer »

Mooie nieuwe samenwerking

Senzer (voorheen Atlant Groep, Werkplein Regio Helmond, het Werkgeversplein Regio Helmond) is de nieuwe naam van het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel.

Sterk Reclamebureau uit Lieshout bedacht deze nieuwe naam en regisseerde de diverse communicatiemiddelen.

Weemen produceerde het drukwerk in een kort tijdbestek. Uiteraard zijn we heel trots op deze nieuwe samenwerking!

Van links naar rechts Gerben van Horssen (Weemen), Gert Hakkens (Sterk Reclamebureau), Sandra van de Mortel en Jeroen Koonings (Senzer).


Lees meer »

Positief resultaat klanttevredenheidsonderzoek

Enkele weken geleden heeft Weemen een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Uw ervaringen helpen ons namelijk enorm onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Wij zijn heel trots op de resultaten uit dit onderzoek.


Lees meer »

Weemen innoveert met Compri en Kodak

Stilstaan is achteruitgang. Daarom kiest Weemen voor de vernieuwde Kodak software om de interne opdrachtverwerking verder te automatiseren. Zo wordt er nog efficiënter gewerkt en de kwaliteitscontrole geoptimaliseerd.

Lees meer »

Jubileumweekend

Het jubileumweekend van 10 t/m 12 oktober stond voor Weemen volledig in het teken van het 40-jarig bestaan en het afscheid van de grondleggers Tiny en Ria Weemen. Er werden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een bezoek van het Cubox Business Platform, een netwerkevent, een groot feest met vuurwerk en een Open Dag.

Lees meer »

Vorige - 1 - 2 - Volgende