Opvallende beurswand en unieke creatieve gadget voor Cordstrap

Een beurs is een uitgelezen kans om te laten zien waar je als bedrijf in uitblinkt. Daar hoort een mooi ingerichte en aangeklede stand bij. Voor een tweedaags congres in Amsterdam, waar supply chain thema’s als veiligheid en innovatie centraal stonden, vroeg Cordstrap Weemen om een gepaste beurswand te verzorgen. Deze kreeg een plek in een speciaal ingerichte ruimte, waar tijdens de pauzes congresdeelnemers werden ontvangen. Daarnaast was Cordstrap op zoek naar een gepast geschenk, bedoeld om aan trouwe klanten te overhandigen tijdens het Partner Event op het hoofdkantoor van Cordstrap.

Toegepaste expertises Weemen

Beurswand met beursbalie

De specialisten van Weemen gingen aan de slag met een opvallende beursopstelling. Deze bestond uit een gebogen pop-up beurswand van 336,5 cm breed en 223,6 cm hoog, compleet met twee hallogeenspots en een bijpassende beursbalie (flexibele PVC). Met de bedrukte beurswand hoopte Cordstrap nieuwe relaties op te bouwen onder de aanwezige senior chemische supply chain professionals en tegelijk bestaande relaties verder uit te bouwen.  

'Weemen dacht met ons mee en verraste ons aangenaam met een creatief gadget'

Activity tracker en certificaat

‘Voor het Partnerevent kozen we uit de uitgebreide signing- en promocatalogus van Weemen voor een zogenaamde activity tracker’, vertelt Ragna van de Burgt, Marketing & Communication Manager bij Cordstrap. ‘Daarnaast kwam Weemen met het voorstel om een in het oog springend certificaat te maken. Custom-made, speciaal voor onze klanten.’

De activity tracker was een goede keuze van Cordstrap voor het Partner Event. ‘Naast een sterk globaal netwerk van eigen vestigingen en lokale ladingzekering experts werken we in een aantal landen samen met geselecteerde exclusieve distributiepartners’, vertelt Van de Burgt. ‘Een keer per jaar brengen we deze mensen samen in een globale conferentie, waarin we ze bijpraten over de focus voor het nieuwe jaar en ze kennis laten maken en trainen met nieuwe producten. Een activity tracker meet je voortgang en informeert je als je bepaalde doelstellingen hebt behaald. Dit is belangrijk in een samenwerking: weten waar je staat, wat een goede volgende stap zal zijn en zo proberen je targets te halen en zelfs te overtreffen.’

Een certificaat is een mooie bevestiging van de samenwerking. Weemen kwam met een chique oplossing: de certificaten gepersonaliseerd af laten drukken op 10 mm dik acrylaat op A5-formaat. Zo krijg je iets wat de klant van Cordstrap graag op de kast zet als een soort "trofee". In digitale vorm kunnen de distributiepartners dit certificaat bovendien bij hun klanten gebruiken om aan te geven dat zij exclusief partner zijn voor Cordstrap-producten.

Cordstrap

Cordstrap, met het hoofdkantoor in Oostrum, heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in het beschermen van ladingen tijdens transport. Wereldwijd werken de specialisten van Cordstrap samen met de klant aan toepassingen om ladingen onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen. Ook geeft Cordstrap advies en trainingen aan haar klanten. De belangrijkste pijlers van het bedrijf zijn veiligheid en innovatie. Kijk voor meer info op: cordstrap.com.

Waarom Weemen?

De keuze voor Weemen als leverancier van deze twee elementen was voor Cordstrap een logische keuze. Cordstrap is inmiddels bekend met veel van onze diensten en tevreden met de samenwerking. Zo leveren we drukwerk items als:

  1. briefpapier
  2. visitekaartjes
  3. leaflets
  4. brochures
  5. ringbanden
  6. labels

Deze verzenden we naar alle vestigingen van Cordstrap wereldwijd. Ook verzorgen we roll-up banners en promotionele artikelen en voorzien we de ramen van de vergaderruimtes op het hoofdkantoor in Oostrum van belettering.
Ook in dit geval zijn onze oplossingen goed ontvangen door Cordstrap. Ragna van de Burgt: ‘Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop Weemen met ons meedenkt en een goede bijdrage levert aan het behalen van onze doelstellingen.’ 

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Carolien van der Steen

M +31 413 72 91 52
E carolien@weemen.nl

Meer zoals dit