Weemen al bijna een halve eeuw partner van Nutricia

De samenwerking tussen Weemen en Nutricia gaat al decennialang terug. Inmiddels al bijna een halve eeuw. Een steady relatie dus. Weemen levert aan Nutricia een compleet dienstenpakket, waaronder onder andere (digitaal) drukwerk, promotionals en signing.

Toegepaste expertises Weemen

Gigantisch hekwerkdoek

Ook vervulde Weemen een rol tijdens de sluiting van de fabriek in Cuijk. Afgelopen mei werd er een driedaags event in het magazijn en op het buitenterrein gehouden. Deze plekken waren voor de gelegenheid helemaal omgetoverd tot een heuse evenementenlocatie. Weemen zorgde onder andere voor een hekwerkdoek van 45 meter lang, waardoor het terrein mooi afgeschermd kon worden. Het doek kwam tot stand in samenwerking met Maek in Sint Anthonis, die het designwerk voor Nutricia verzorgt. Maek zorgde voor het ontwerp; Weemen leverde en monteerde het doek.

Adviserende rol

Weemen gaf daarbij advies over een aantal zaken, bijvoorbeeld over de keus voor een bepaald doek. Zo opperde accountmanager René Goossens om een stof te kiezen met een open structuur, zodat de wind er minder vat op heeft en er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Het meedenkende karakter van Weemen wordt vaker door opdrachtgevers op prijs gesteld. En in dit geval niet alleen bij Nutricia, maar ook bij Maek. Ook deze twee bedrijven weten immers elkaar al jarenlang goed te vinden. Maek doet bijvoorbeeld de opmaak van het personeelsblad van Nutricia dat vervolgens door Weemen wordt gedrukt.

Snel schakelen

Nine de Haas, communicatieadviseur bij Nutricia Cuijk (onderdeel van Danone): “Ik vind het fijn dat Weemen snel kan schakelen. Niet alleen met mij, maar bijvoorbeeld ook met Maek. Dan hoef ik daar niet altijd tussen te zitten.” De snelheid van Weemen wordt ook weleens op de proef gesteld, geeft Nine toe. “Het gebeurt wel eens dat ik René bel om iets dat ik eigenlijk volgende week al in huis moet hebben. Dan zeg ik: ‘Sorry René, ik weet dat ik laat ben, maar zou je even met mij mee willen denken?’ En negen van de tien keer lukt het gewoon. Weemen levert gewoon goed en snel én dat is voor ons van grote waarde!” 

"Weemen levert gewoon goed en snel én dat is voor ons van grote waarde!” 

Nutricia

Nutricia bestaat al sinds 1896. Was er destijds één klein productiebedrijf in Zoetermeer, tegenwoordig maken de Nutricia-fabrieken in Nederlands deel uit van voedingsmiddelenfabrikant Danone. Er wordt nog steeds geproduceerd in Zoetermeer, en is recent de overstap gemaakt van de fabriekslocatie in Cuijk naar de state-of-the-art productiefaciliteit in Haps.

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

René Goossens

T +31 485 33 66 21
E reneg@weemen.nl

Meer zoals dit