Warehouse Weemen levert aan 85 locaties van BMN Bouwmaterialen

BMN was voorheen opgedeeld in diverse identiteiten, wat een duidelijke branding in de markt een lastig karwei maakte. ‘Om die branding uiteindelijk toch te kunnen realiseren besloten we om te kiezen voor één identiteit voor alle vestigingen’, aldus de marketingcommunicatieafdeling van BMN. ‘Dit zorgt voor een eenduidige uitstraling in de markt en leidt bovendien tot een aanzienlijke kostenbesparing op de productie van communicatiemiddelen.’

Toegepaste expertises Weemen

Huisstijlmiddelen

Het nieuwe logo en huisstijl van BMN werden door een ander bureau ontwikkeld. Voor Weemen bestond de opdracht vooral om alle bijbehorende huisstijl- en promotionele middelen te ontwikkelen en te verzorgen en de voorraden ervan te beheren. Zo leverden we onder meer:

 1. briefpapier
 2. enveloppen
 3. visitekaartjes
 4. mappen
 5. vlaggen
 6. borden
 7. stickers
 8. plastic tassen
 9. steendozen
 10. T-shirts
 11. thermobekers
 12. caps
 13. pennen
 14. sleutelhangers
 15. potloden
 16. mokken
 17. usb sticks

Warehousing en webshop

Ook op het vlak van voorraadbeheer zorgen we voor een flink stuk ontzorging richting BMN. Op dit moment beheren we zo’n honderd pallets met communicatiemiddelen. Alle tachtig vestigingen van BMN kunnen deze middelen uit onze voorraad bestellen door eenvoudig in te loggen op de webshop. 

‘Een uitstekende samenwerking, die inmiddels al enkele decennia voortduurt'

BMN Bouwmaterialen

Met bijna 80 vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Het biedt alle materialen en diensten voor professionals in de woning- en utiliteitsbouw. Van hout en plaat, ruwbouw, bindmiddelen, chemie, afbouw en tegels tot ijzerwaren en gereedschap. Kijk voor meer info op: bmn.nl.

Waarom Weemen?

De uitstekende relatie tussen Weemen en BMN en diens voorlopers bestaat inmiddels al enkele decennia lang. We verzorgen al langere tijd uiteenlopende communicatiemiddelen voor BMN, Procasa, Kloosterwaard en Kooy Baksteencentrum. Denk hierbij aan alles op het gebied van printmedia, maar ook aan alle benodigde promotionele artikelen, zoals bedrukte tassen, pennen, steendozen, stickers, thermobekers, et cetera. ‘Dat we voor Weemen als leverancier kozen heeft met name te maken met de webshopfunctie die ze bieden’, zegt de marketingcommunicatieafdeling van BMN. ‘Al onze vestigingen kunnen zo zelf direct datgene bestellen wat ze nodig hebben.’

Wij werkten met veel plezier aan deze opdracht

Judith van der Linden

T +31 485 33 66 15
E judith@weemen.nl

Meer zoals dit