We heten onze twee nieuwe collega's Maartje Hendriks en Maureen Gosselink graag welkom! 

 

Maartje Hendriks

Maartje komt als grafisch vormgever ons team versterken! Zij zal werkzaam zijn op zowel onze locatie in Haps als in Venlo. “Maartje, kun je iets over jezelf vertellen?”

“Hoi! Mijn naam is Maartje en ik ben 20 jaar oud. Samen met mijn vriend en mijn lieve bordercollie woon ik in het dorpje Well. Ik kan omschreven worden als een bezige bij. Ik speel gitaar, ga twee tot drie keer in de week boogschieten en momenteel ben ik bezig om een nieuw muziekinstrument, de cello, te leren bespelen. Net als in mijn privéleven, ben ik ook in het werkleven constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en dingen om te leren.”

“Het eerste dat mij bij Weemen opviel was het diverse takenpakket. Het is niet alleen maar ontwerpen, maar je bent van het begin tot het einde bij het proces betrokken. Het is fantastisch om uiteindelijk het eindresultaat te zien. Daarnaast sprak het mij ook erg aan dat Weemen een familiebedrijf is. Zelf hecht ik namelijk veel waarde aan familie, dus dat was iets waar ik enthousiast van werd. Ik merkte dit ook gelijk bij mijn eerste binnenkomst, voor het sollicitatiegesprek. Ik werd ik op mijn gemak gesteld met een persoonlijk praatje. Ik ging hierdoor erg relaxed het gesprek in!”

Maureen Gosselink

Ook Maureen komt ons team versterken! Zij zal drie dagen in de week werkzaam zijn op onze studio in Haps. “Maureen, kun je iets over jezelf vertellen?”

“Mijn naam is Maureen en ik ben 21 jaar. Samen met mijn ouders en twee broertjes woon ik in Cuijk. In mijn vrije tijd sport ik graag, speel ik gitaar en ga ik graag met vriendinnen een drankje drinken. En oh ja, ik ben sushi verslaafd! 😉 Ik had al eens stage gelopen bij een divers bedrijf en hierdoor wist ik dat ik weer bij zo’n soortgelijk bedrijf wil werken. Het leuke is dat je dan voor elke klant weer iets anders moet maken. Daardoor wordt het werk nooit saai.”

“De vacature van Weemen zag ik op social media voorbij komen. Op de website van Weemen zag ik gelijk hoe divers het bedrijf is. Ik dacht ‘dit is mijn kans’. In het sollicitatiegesprek werd ik erg enthousiast toen ze vertelden dat ik mijn skills hier mag toepassen. Daarnaast werd er ook echt met mij mee gedacht. Ik ben namelijk ook nog bezig met de deeltijdstudie Communicatie & Multimedia Design. Erg fijn dat ik de mogelijkheid krijg om 3 dagen te werken en 2 dagen met school bezig te zijn. Wanneer ik extra wil en kan werken, kunnen we dat later altijd nog samen aankijken. Ze zijn erg flexibel, wat voor mij erg fijn is!”

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij jezelf ontwikkelen en lijkt het je leuk om bij ons mooie familiebedrijf te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.  

Actueel