Esther, Petra, Pieter, Marian en Harm: we hebben bij Weemen maar liefst vijf nieuwe kanjers mogen verwelkomen!  

Je ziet dat we niet bij de pakken neerzitten, maar ons helemaal klaarstomen voor de toekomst. Zodat we onze klanten en relaties straks nóg beter van dienst kunnen zijn. Maak kennis met onze nieuwste collega’s!

 

Esther Peters

“Hallo allemaal, mijn naam is Esther Peters en ik ben 31 jaar. Samen met mijn partner Charelle woon ik in Wijchen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Denk aan wandelen, fietsen of skeeleren. De afgelopen zeven jaar heb ik veel ervaring opgedaan op de printafdeling en de binderij. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op binnen- en buitenreclame, ook wel sign genoemd. Ik wilde mij hier graag nog verder in ontwikkelen en was dus toe aan een nieuwe stap.”

“Die nieuwe stap vond ik bij Weemen! In de functie als signmaker houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van signproducten, maar ook met het monteren/aanbrengen van o.a. gevel-, binnen- en buitenreclames en autobeletteringen. Daarnaast wil ik mij inzetten om sign te blijven ontwikkelen en te laten groeien. Ik ga diverse opleidingen en cursussen volgen zodat we binnen Weemen steeds meer zelf kunnen uitvoeren. Supergaaf dat ik deze kans krijg!”

Pieter Hofmans

“Hey, mijn naam is Pieter en ik ben 55 jaar oud. Ik heb twee lieve dochters van 20 en 18 jaar oud. Ik kom in Gemert het team versterken als magazijn medewerker. Ik woon nu in Ledeacker, maar van 1998 tot 2008 woonde ik in Haps. De naam Weemen was dus zeker bekend bij mij. Een vriend van mij werkt ook bij Weemen en tipte mij over de vacature die openstond. Na twintig jaar in de logistieke sector te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

“Mijn eerste indruk bij Weemen is zeer positief. Mijn partner en ik zijn onthaald in een warm bad. Ik proefde meteen de openheid en betrokkenheid van de directie. Momenteel ben ik het hele proces in het magazijn aan het leren. Hierin word ik goed ondersteund en krijg ik alle hulp van mijn collega’s. Iets wat ik enorm waardeer. Voor de toekomst ga ik ervoor zorgen dat ons magazijn nóg beter wordt en nóg meer structuur krijgt. Ik heb er zin in!”

Marian Peeters

“Hoi, mijn naam is Marian en ik ben 58 jaar oud. Samen met mijn man en onze dochter woon ik in Haps. Ik kom het team Binderij versterken. Het geboortekaartje van onze dochter hebben we destijds door Weemen laten drukken, dus ik kende Weemen zeker. Toen ik de vacature zag, twijfelde ik geen moment en heb ik direct gesolliciteerd. Ik was op zoek naar een leuke baan die perfect past bij mijn werk als mantelzorger, iets wat ik al 24 jaar doe. Het was fijn om te horen dat Weemen dit een warm hart toedraagt en dat ik dit beide kan combineren!”

“De afgelopen jaren is Weemen flink gegroeid. Eerlijk gezegd wist ik niet dat Weemen nu zoveel verschillende producten en diensten aanbiedt. Zo uitgebreid had ik het niet verwacht. Ik leer elke dag weer nieuwe dingen. Mijn eerste werkweken bij Weemen waren erg positief. Mijn collega’s lieten me heel welkom voelen. Ik hoop er nog vele weken, liever gezegd jaren aan toe te voegen!”

Harm Reijnen

“Hoi, mijn naam is Harm en ik ben 31 jaar oud. Ik heb een zoontje van drie jaar en samen met mijn gezin woon ik in Grave. Ik ben afgelopen zomer begonnen met mijn nieuwe baan bij Weemen in Gemert. Doordat ik startte  in de vakantieperiode, heb ik gelijk kunnen ervaren hoe het bedrijf en mijn nieuwe collega’s presteren onder druk. En dat is mij eigenlijk wel bevallen. Iedereen zet zijn beste beentje voor en gaat de uitdagingen aan. Ik hoor regelmatig 'hier blijven we gewoon altijd lachen, wat er ook gebeurt'.”

“Tijdens mijn eerste werkweken is het besef gekomen dat Weemen veel meer doet dan lijkt vanaf de buitenkant. Ik kwam erachter dat ik zelf al heel vaak enveloppen, folders, flyers en brieven in huis heb gehad die hier vandaan komen. Nooit geweten dat Weemen zo veel verschillende producten en diensten aanbiedt. Ik ben trots dat ik mag werken bij een bedrijf dat zulke gave producten maakt!"

Petra Janssen

“Hoi, ik ben Petra en ik woon inmiddels alweer 25 jaar in Haps. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Mijn hobby's zijn tuinieren, handwerken, zingen en gitaarspelen. Ik kom het team binderij versterken. Door een vacature in het plaatselijke dorpsblaadje ‘de Schakel’ ben ik bij Weemen beland. De werkzaamheden spraken mij erg aan. En ideaal dat het lekker dichtbij is. In de binderij is het werk veelzijdig, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Ik kijk er naar uit om alle facetten van de binderij te leren beheersen!”

“Weemen heb ik ooit op de open dag bezocht, toen ze veertig jaar bestonden. Toen vond ik het al een leuk en betrokken bedrijf. In mijn eerste gesprek werd dit gevoel meteen bevestigd. Het is een echt familiebedrijf met een leuke sfeer. Het is een fijne groep collega’s, die me ook echt de tijd geven om alles onder de knie te krijgen.”

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij jezelf ontwikkelen en lijkt het je leuk om bij ons mooie familiebedrijf te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.  

Actueel