Weemen opent nieuwe vestiging in Uden!

Bij Weemen wordt flink aan de weg getimmerd. Letterlijk en figuurlijk. Nadat eind 2021 de plannen voor de nieuwbouw in Haps werden onthuld, heeft Weemen per 1 oktober ook een nieuwe vestiging in Uden geopend, in de creatieve omgeving van de Ideeënfabriek. “Een prima kans voor ons om het al aanwezige netwerk verder uit te breiden”, zegt directeur Twan Weemen.

Header foto (van links naar rechts): Amanda van Lanen (communicatieadviseur Weemen) - Twan Weemen  - Carolien van der Steen (accountmanager Weemen) - Maarten Weemen

Nadat de gebroeders Maarten en Twan Weemen besloten hun jongensdroom in vervulling te laten gaan met het bouwen van een spiksplinternieuw pand in Haps, is er nog meer nieuws van het Weemen-front: per 1 oktober opent Weemen een nieuwe vestiging in de mooie en kansrijke omgeving van de Udense Ideeënfabriek. “Sinds 2000 hebben wij als Weemen diverse partijen overgenomen, zodat we nu ook actief zijn in meerdere marktgebieden”, vertelt Maarten. “Op dit moment zitten we in Haps, Nijmegen, Venlo en Gemert.”

Vestiging Uden

Twan: “Ik woon zelf in de gemeente Maashorst. Ik ben er vaak en ken er veel mensen, dus ik heb daar al een aardig netwerk opgebouwd.  Een logische stap dus om ook hier een vestiging te openen. Straks staat de nieuwe centrale productielocatie in Haps, met vooruitgeschoven posten in Nijmegen, Helmond of Eindhoven, Venlo én Uden. Dan hebben we iets heel moois staan, met een optimale spreiding over de regio. De vestiging in Uden wordt een verkoopvestiging, met adviseurs die in de gemeente Maashorst, maar ook richting Oss, Veghel en Den Bosch actief zullen zijn.”

De Ideeënfabriek

Twan is zeer te spreken over de Ideeënfabriek: “Dit verzamelgebouw is helemaal aangepast en verduurzaamd. Er zitten veel mooie bedrijven, onder andere in de creatieve sector. Wij denken met Weemen en met Huisstijlmanager iets moois toe te kunnen voegen aan de huidige bewoners van het pand, maar ook aan het hele marktgebied, waar veel potentie zit. We hebben er al diverse relaties, maar nu zijn we er ook echt fysiek aanwezig. We kunnen klanten uitnodigen voor meetings, workshops, et cetera. In een heel fijne, inspirerende creatieve omgeving. Een echte toplocatie.”

Actueel