Ook stagiaire Maartje blijft verbonden aan Weemen!

De stage van Maartje van Tienen zit er helaas op… Maar we zijn niet getreurd, want ze blíjft verbonden aan Weemen! 😊 Maartje liep het afgelopen half jaar stage op de afdeling studio. We zijn blij dat ze ons team blijft versterken. Hoe kijkt ze zelf terug op haar stage?

Wat heb je geleerd tijdens je stage?

“Ik wist al de basis, maar tijdens mijn stage ben ik veel meer de diepte ingegaan. Nu weet ik bijvoorbeeld hoe ik bestanden druk-klaar moet maken. Ook heb ik geleerd om een stapje verder na te denken. Tijdens het ontwerpen, moet je al nadenken of ze in de productie niet tegen dingen aan lopen.”

 

Wat vond je het leukste aan je stage?

“Lastig om te zeggen wat ik het leukste vond. Ik heb aan een paar grote opdrachten mogen werken, wat ik gaaf vond. Maar ook aan alle kleinere opdrachten heb ik met plezier gewerkt. Daarnaast vond ik het personeelsfeest erg gezellig. Eigenlijk kan ik niks negatiefs opnoemen aan mijn stage.”

Wat ga je hierna doen?

“Mijn stage bij Weemen zit er op en daarom ga ik terug naar school… Maar ze zijn ze nog niet van me af! 😉 Ik zal naast mijn studie hier werkzaam blijven. Het is fijn dat Weemen flexibel is en met je meedenkt. Nu kan ik naast alles wat ik leer op school, ook ervaring opdoen in de praktijk.”

 

Zou je anderen aanraden om hier stage te lopen?

“Zeker! Hier heb je het totaalplaatje. Je ontwerpt niet alleen iets, maar je ziet ook hoe het vervolgens in de drukkerij en binderij geproduceerd wordt. Daarnaast heb je fijne collega’s. Doordat het bedrijf niet te groot is zie je alle collega’s regelmatig. Iedereen maakt een praatje met elkaar, dus er hangt gewoon een gezellige sfeer.” 

Ben jij nog op zoek naar een stageplek? En wil jij jezelf ontwikkelen en lijkt het je leuk om bij een betrokken familiebedrijf te werken? Stuur dan een mailtje naar: pz@weemen.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Actueel