Nieuwe pay off Weemen

Aangezien wij de afgelopen jaren het dienstenpakket flink hebben uitgebreid, hebben wij onze pay off ook eens kritisch onder de loep genomen.

Weemen is veel meer dan de ‘drukker’, zoals wij veertig jaar geleden begonnen. Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor eersteklas druk- en printwerk, signing en promotionele artikelen maar ook voor zaken als professioneel communicatieadvies, de realisatie van websites en web-to-print oplossingen. Weemen is actief in Web, Print, Promo en dat willen we graag uitdragen. Daarom worden onze marketing- en communicatie uitingen stap voor stap aangepast (beginnend met onze nieuwe pay off).

Weemen is een bloeiend familiebedrijf dat opereert vanuit vier vestigingen met zeventig betrokken medewerkers. Bevlogen professionals waarbij niet alleen het beste resultaat telt, maar ook de weg ernaartoe. Weemen staat voor duurzaamheid. We ondernemen met oog voor de wereld en gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, met onze leveranciers, met onze medewerkers.

Contact
Ook plannen om jouw bestaande huisstijl te veranderen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze communicatieadviseurs via T +31 485 33 66 11.

Actueel