Vol trots lanceren wij dé Huisstijlmanager!

Het vertrouwde Weemenweb (ook bekend als ‘brandportal’) heet voortaan Huisstijlmanager. Deze nieuwe naam doet naar onze mening meer recht aan dé grote kracht van ons brand management systeem: als communicatieadviseur en inkoper een optimale grip krijgen op de branding en huisstijlbewaking van je organisatie. De tool is verder ontwikkeld en werkt nu nog sneller. Binnen ‘no time’ maak je zelf communicatiemiddelen op, zoals je eigen magazine, advertentie of social media banner.

Huisstijlmanager

De Huisstijlmanager is een op maat gemaakt en zeer gebruiksvriendelijk brand management systeem waarmee je het inkopen, beheren, opmaken én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen voortaan op één plek kunt doen. Tegelijk zorg je voor een consistente huisstijl én een sterk, onderscheidend merk. Met de Huisstijlmanager kunnen al je collega’s vanaf elke plek communicatiemiddelen binnen de huisstijlregels opmaken, downloaden en bestellen. Omdat je daardoor minder hoeft te communiceren met afdelingen, vestigingen of externe bureaus en je middelen centraal kunt inkopen, bespaar je direct ook op tijd en kosten.

Web-to-publish

De Huisstijlmanager is dé perfecte web-to-publish oplossing. Via talloze ingebouwde vaste templates kun je bijvoorbeeld een nieuwsbrief opmaken en die behalve laten drukken (web-to-print) ook direct publiceren op je website (web-to-publish). Of je maakt een advertentie op die vervolgens als PDF te downloaden is. Maar je kunt via de Huisstijlmanager ook vele andere middelen digitaal beschikbaar stellen, denk aan huisstijlhandboeken, logo’s, Word-sjablonen, PowerPointpresentaties, folders, et cetera. De templates zorgen ervoor dat alle middelen worden opgemaakt in de juiste huisstijl, kleuren, lettertype, beeldstijl en grafische elementen. Je kunt de inhoud veranderen, maar de opmaak blijft hetzelfde.

Meer informatie

De Huisstijlmanager heeft veel voordelen en vele functionaliteiten. Denk aan opties als het toevoegen van een beeldbank of mediabank of het maken van een koppeling met jullie eigen inkoopsysteem of voorraadbeheer. Graag maken we een Huisstijlmanager op maat voor je, één die het best past bij je organisatie. Van advies en ontwerp tot aan de daadwerkelijke bouw!

Op de website www.huisstijlmanager.nl vind je alle voordelen en functionaliteiten van de Huisstijlmanager netjes op een rij. Blijf ook op de hoogte via onze socials. 

 

Actueel