'Een derde broer die ons weet uit te dagen en voor kwaliteitsimpulsen in de organisatie kan zorgen'

Frank van Hoof: Financieel Directeur

Dit was kort gezegd het profiel aan de hand waarvan Maarten en Twan Weemen op zoek zijn gegaan naar de door hen gewenste Financieel Directeur. Hun behoefte aan versterking hangt samen met het traject dat enkele jaren geleden is ingezet om de rol van vader Tiny binnen het directieteam gefaseerd af te bouwen.

Per 1 september is Frank van Hoof gestart als Financieel Directeur.

Perfecte match

"Mijn band met het familiebedrijf ‘Weemen’ gaat letterlijk terug tot mijn geboorte, omdat Tiny en Ria Weemen mijn peetoom en peettante zijn. Het vervult mij daarom in de eerste plaats met trots om vanaf 1 september van dit jaar in hun voetsporen te mogen treden. Daarnaast zit het familiebedrijf in mijn DNA omdat ik er thuis mee ben opgegroeid. Dit voelt voor mij dan ook als de perfecte match en een unieke kans om samen met Maarten en Twan verder te bouwen aan het succes van Weemen." Aldus Frank van Hoof.


 

 

Volgende fase

"Na de succesvolle afronding van mijn opleiding tot Registeraccountant en opgedane ervaring bij een gerenommeerd accountants- en advieskantoor, heb ik enkele jaren geleden de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt. Met de stap naar ‘Weemen’ ga ik samen met Maarten en Twan het familiebedrijf naar een volgende fase in haar bestaan leiden. De wetenschap dat je samen iets realiseert, met de focus op continuïteit, voelt daarbij erg goed. Onze relaties kennen ‘Weemen’ als een betrouwbare business partner. Dit schept verwachtingen en die willen wij in de toekomst ook waar kunnen blijven maken en waar mogelijk nog overtreffen"

Wij zijn er van overtuigd dat we op alle fronten de juiste professionaliteit in huis hebben om Weemen als organisatie naar een nog hoger platform te kunnen tillen en de ingeslagen weg succesvol voort te zetten. In alle gevallen zal daarbij de focus liggen op het realiseren van toegevoegde waarde voor onze relaties.

 

Actueel