Werken bij Weemen is prettig werken met fijne collega’s. Op een plek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar we veel waarde hechten aan een gezonde bedrijfscultuur en een langdurige samenwerking, net als met onze relaties.

Even voorstellen

“Ik ben Marco van den Bergh. Per 1 november 2021 werk ik bij Weemen als accountmanager. Ik ben 47 jaar en twintig jaar getrouwd met Jolanda. Samen hebben we twee dochters, Lois van 14 en Dana van 11. Mijn hobby’s zijn tuinieren en klussen. Lekker genieten met mijn gezin vind ik erg belangrijk; een boswandeling, een stadsbezoek of gewoon heerlijk genieten op het terras. In de zomer zijn we drie weken te vinden onder de Spaanse zon.”

 

Grafische industrie

“Ik ben inmiddels 31 jaar actief in de grafische industrie. Op mijn 16e startte ik als leerling-drukker bij Drukkerij Vos in Gemert. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik daar 22 jaar lang gebleven, de helft van de tijd als offset-drukker, de andere helft als accountmanager. In die tijd deed ik enorm veel ervaring op in de offsetwereld. Na die jaren begon ik als accountmanager bij TMB Print & Sign in Schijndel, waar ik negen jaar werkzaam was. Ook daar deed ik veel ervaring op het vlak van digitale druk en signing.”

Een prachtige wereld

“De grafische industrie is een prachtige wereld met veel variatie. Ik hoop samen met onze klanten te mogen gaan werken aan mooie projecten en producten. Een prettige samenwerking is daarbij voor mij heel belangrijk, ook op de werkvloer met mijn collega’s en partners. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een goede en prettige samenwerking leidt tot mooie resultaten.”
 

Waarom Weemen?

“Weemen is een echt familiebedrijf, met oog voor de klant en voor kwaliteit. Als full-service bedrijf vindt Weemen het zeer belangrijk om relaties optimaal te ontzorgen. Als totaalontzorger én totaalleverancier is Weemen in staat om te ondersteunen op alle vlakken van communicatie. Ik hoop met velen van jullie in contact te komen, zodat we samen kunnen werken aan een mooie toekomst. Ik heb er zin in, we gaan ervoor!”

Actueel