‘Onze’ Caro werkt elke dag met veel plezier aan opdrachten voor onze relaties. Graag laten we jullie kennis maken met Caro!

Even voorstellen

“Hey, ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Caro en ik ben werkzaam bij Weemen als studiomedewerkster. Een vriendin van mij werkte al bij Weemen en zij tipte mij over een nieuwe vacature die open stond. Deze sprak mij erg aan en heb direct gesolliciteerd. Inmiddels, ruim dertien jaar later, waarvan 12 jaar in onze vestiging Druten, werk ik nog steeds met veel plezier bij Weemen!"

Waar houd ik me mee bezig bij Weemen?

“Als studiomedewerker ben ik vooral bezig met het vormgeven van middelen voor onze relaties, zoals brochures, magazines of flyers. Maar ook met het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen. Eén dag in de week werk ik op locatie bij onze relatie Barenbrug. Daar heb ik ondertussen veel geleerd over graszaden voor veehouderij, sport en recreatie. Super leuk en ook fijn om relaties op deze manier te kunnen ondersteunen.”

 

Meer passie bij klantcontact

“Klantcontact vind ik heel belangrijk in mijn werk. Ik ben van mening dat het eindresultaat het beste is, wanneer je in contact bent geweest met de klant. Aan de hand van een gesprek en lichaamstaal kun je al veel aflezen. Wanneer je de klant persoonlijk kent zit er ook meer passie achter om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.”

"Blijf altijd positief en geniet van de kleine dingen"

Betrokken familiebedrijf

"Ik voel me erg gewaardeerd binnen de organisatie. Dat merk ik doordat Weemen mij mooie opdrachten toevertrouwd. Wanneer ik een grote creatieve opdracht krijg, geeft dat een goed gevoel en krijg ik daar enorm veel energie van. Sowieso is Weemen een erg betrokken bedrijf, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Collega’s zijn altijd bereid om voor elkaar een stapje extra te zetten. Tijdens onze jaarlijkse uitjes merk je ook hoe gezellig iedereen met elkaar is."

 

Plezier in het werk

"Het allerleukste vind ik toch wel dat ik altijd met veel plezier werk aan mijn opdrachten, het eindresultaat en de fijne reacties van onze relaties. Ik blijf altijd positief en geniet van de kleine dingen"

Lees hier ook het verhaal van onze collega Marc!

Actueel