Blijf in verbinding!

In tijden van crisis is het belangrijk dat we er voor elkaar zijn. Immers, uiteindelijk moeten we ons er samen doorheen zien te slaan. Daarbij is het best een uitdaging om op een fijne en constructieve wijze in contact te blijven met je medewerkers en relaties. 

Inspiratie

Op een positieve wijze verbonden blijven met je medewerkers en relaties, hen inspireren met een positieve boodschap, heeft een flinke toegevoegde waarde. Het zorgt voor eensgezindheid, saamhorigheid. Het geeft ons het gevoel dat we er niet alleen voor staan. In plaats van ‘uit het oog, uit het hart’ kiezen we juist voor de verbinding. Wij als Weemen staan altijd paraat om met je mee te denken over de wijze waarop en de middelen waarmee we die ‘boodschap’ kunnen verpakken. Ter inspiratie willen we je graag laten zien hoe we dat bijvoorbeeld gedaan hebben voor ZZG zorggroep.  

Petje af

ZZG zorggroep wilde haar medewerkers een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd, en kwam met een leuk idee: een interne mailing, waarmee de organisatie haar medewerkers moed wil inspreken en hen wil bedanken voor de tomeloze inzet in deze barre periode. Een ‘petje af’ voor de wijze waarop medewerkers zich blijven inzetten en het ‘vaderlijke’ advies om vooral goed voor jezelf én elkaar te blijven zorgen. Weemen faciliteerde dit mooie gebaar door de mailing te produceren, de enveloppen te vullen en de chocoladerepen in te kopen.

'Worstel jij ook met de vraag hoe je in deze tijd in verbinding blijft met je collega’s en relaties? Weemen denkt graag met je mee!'

Vragen of wil je even sparren? Wij staan klaar voor je! 

Zoek je ook naar manieren om op een positieve wijze in verbinding te blijven met je medewerkers en je relaties? Of wil je sparren over het inzetten van de juiste middelen? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met onze communicatieadviseur Amanda van Lanen via T +31 485 33 66 25 of amanda@weemen.nl. Zij staat te allen tijde klaar voor jou!

Actueel