Maak kans op een luxe overnachting, en nog véél meer …

Samen erop uit, met z’n tweetjes. Heerlijk genieten van rust, ruimte, wellness, kunst en cultuur, lekker eten en natuurlijk van elkaar: wie wil dat nou niet? Precies, dat dachten wij bij Weemen ook. Dus gingen we op zoek naar een plek die dit alles te bieden heeft. En we hebben ‘m gevonden! B&B De Blauwe Steen in het Gelderse Beuningen. Een waar paradijsje in eigen land, de ultieme plek om jezelf maximaal op te laden. Want familie Van Hulst zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt!

Waarom vertellen we dit? Nou, plaats je tijdens onze actieperiode van 1 augustus t/m 30 september een bestelling van minimaal € 2.500,- aan producten en/of (communicatie)diensten bij Weemen, dan maak je direct kans op een luxe overnachting voor 2 personen bij B&B De Blauwe Steen in Beuningen. We geven maar liefst 15 overnachtingen weg, dus kans genoeg om te winnen!

Meedoen is simpel. Plaats jouw bestelling van minimaal € 2.500,- en registreer jezelf via onderstaand formulier. De trekking vindt plaats in de eerste week van oktober, waarna wij de winnaars persoonlijk zullen informeren.   

Wie weet gaan jullie straks naar Beuningen, voor een top overnachting met ontbijt, een fles bubbels én een warm gestookte hottub. Alvast veel succes!

Deze actie loopt van 1 augustus 2022 t/m 30 september 2022.
Bekijk de actievoorwaarden.

* verplichte velden
    

Actueel