bouwhelm

Weemen
Bouwnieuws

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand op de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps is van start gegaan. We nemen jou graag mee in het bouwproces aan de hand van leuke winacties, interessante feitjes en mooie verhalen. We hopen jou straks te mogen ontvangen in ons gloednieuwe pand!

Een virtuele rondleiding door ons nieuwe thuis

Stap binnen in ons sprankelende nieuwe pand door middel van een virtuele tour. De finishlijn komt steeds dichterbij en we kunnen nauwelijks onze enthousiasme bedwingen. De drukkerij, binderij, print- en sign afdeling draaien nu op volle toeren in ons nieuwe onderkomen. Deze afdelingen zullen in de komende tijd nog verder worden verfijnd en geoptimaliseerd. Ons streven is om de afdelingen op een uiterst efficiënte en slimme wijze te organiseren, waardoor het werk soepel en vlot kan worden uitgevoerd. Ons magazijn heeft eveneens de stap gezet naar het nieuwe warehouse.

Kun je je al voorstellen hoe gaaf het zal zijn als alles af is? Vanaf oktober starten we met het maken van de plannen voor het afbouwen en het verhuizen van de kantoren. Wij kunnen echt niet wachten om ons nieuwe pand volledig te benutten. Kom je een keertje langs om ons nieuwe thuis met je eigen ogen te zien? We hopen je snel te verwelkomen!