bouwhelm

Weemen
Bouwnieuws

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand op de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps is van start gegaan. We nemen jou graag mee in het bouwproces aan de hand van leuke winacties, interessante feitjes en mooie verhalen. We hopen jou straks te mogen ontvangen in ons gloednieuwe pand!

Het nieuwe pand komt steeds dichterbij

In december 2021 is de eerste stap richting de nieuwbouw van ons bedrijfspand gezet. Maarten en Twan Weemen hebben toen de koopovereenkomst met Regionaal Bedrijvenpark Laarakker getekend, voor de aankoop van de hoekkavel op het bedrijvenpark in Haps. De nieuwe hoofdvestiging van Weemen ligt op een ideale locatie. Direct langs de A73 en centraal in onze marktgebieden Brabant, Gelderland en Limburg.

Een goed begin is het halve werk. Dat gaat zeker ook op voor de ruwbouw van het nieuwe bedrijfspand. In september 2022 zijn we gestart met de eerste werkzaamheden aan de nieuwbouw en in december 2022 lag het dak er al op. De ruwbouw zou volgens planning in april 2023 afgerond moeten zijn, maar door de vliegende start is de ruwbouw begin maart 2023 al opgeleverd. In oktober 2024, tegelijk met het 50-jarig jubileum van Weemen, moet het pand officieel worden geopend. Een perfecte timing, alles valt straks mooi samen.

Krijg een impressie van het bouwproces en bekijk de timelapse!